Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 16:07

Φωτοστιγμές από το διάπλου ''Θυμάμαι το Σαμίνα'' [pics]

Σε όλες τις δραστηριότητες, εντός και εκτός θάλασσας, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25/9 στην Πάρο για την ανάμνηση και την μνήμη των θυμάτων του Σάμινα, κυριάρχησε το κλίμα της διακριτικότητας, της απλής ανθρώπινης επικοινωνίας και του μέτρου.

Όλοι οι συντελεστές συνετέλεσαν για να δημιουργηθεί το πλαίσιο που επιθυμούσαν. Ο Κάρολος Μονόρι, ο προπονητής κολύμβησης και εμπνευστής της ιδέας, η Άλκηστις Αρχιμανδρίτη και οι συνοδοιπόροι της από την Ευζωία wellness activities, Η Ubrella Branding και η Hibou Alliance με την συνεισφορά του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ και Παριανών φορέων, οργάνωσαν ένα διήμερο, που ξανάφερε στο μυαλό τις εφιαλτικές ημέρες του ναυαγίου, ανέδειξε όμως και την υπέρτατη ανάγκη της μνήμης και του σεβασμού.

Στο ίδιο κλίμα και οι ξεχωριστοί καλεσμένοι, με προεξέχοντες τον Σπύρο Γιαννιώτη και τον προπονητή του Νίκο Γέμελο, που τελικά είπαν λίγα ζεστά λόγια στο sportcyclades.gr, τα οποία θα δημοσιεύσουμε σε επόμενη ανάρτηση μας.

Στον κολυμβητικό αγώνα που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι συμμετοχές ανέβηκαν, δεν τηρήθηκε σειρά άφιξης και όλοι οι συμμετέχοντες παράλαβαν τα αναμνηστικά που στην πλειοψηφία τουςείχαν κατασκευαστεί το προηγούμενο βράδυ από ανθρώπινα χέρια στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα του Αρχιλόχου, στον προαύλειο χώρο του οποίου έκλεισαν οι εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares