Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 21:29

Παπίτσας: Στο τέλος θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε

Αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τη φετινή σεζόν από τον Πανθηραϊκό και ήδη έχει αρχίσει να δείχνει την ποιότητα που τον διακατέχει.

Ο λόγος για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Παπίτσα, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την ομάδα της Σαντορίνης. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη μέχρι τώρα πορεία που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος από τις Κυκλάδες στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής λέγοντας:

''Η πορεία της ομάδας μας είναι αρκετά καλή αλλα όχι αυτή που όντως αξίζουμε. Είχαμε καποια άτυχα αποτελέσματα αλλα είμαστε μια νέα ομάδα που... χτίστηκε μέσα σε δυο μήνες. Είμαστε σίγουροι ότι η πορεία μας στο τέλος θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους”.

Ερωτηθείς εαν θεωρεί ότι η ομάδα του μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή ο ικανοτατος άσος είπε:

''Θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλα είχαμε το πιο δύσκολο προγραμμα μαζί με το ρεπό και είμαστε σίγουροι ότι οι βαθμοί θα έρθουν σύντομα”.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί πρόβλημα το γεγονός ότι η ομάδα θα παραμείνει για αρκετό καιρό άπραγη με δεδομένο ότι δεν έχει αγωνιστεί τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ο Γιάννης Παπίτσας είπε: ''Αυτό δεν μας προβληματίζει καθώς η διοίκηση και ο προπονητής φροντίζουν γι αυτο αφού προγραμματίζουν φιλικά με ομάδες είτε Football League είτε Γ” εθνικής με αποτέλεσμα να διατηρούμαστε σε πολύ καλή κατάσταση”.

Στον επίλογο του, ο ικανότατος άσος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας λέγοντας: ''Οι στόχοι της ομάδας είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα και μέσα από τις καλές εμφανίσεις της ομάδας να αναδειχθούν παίχτες και να προχωρήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη κατηγορία

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares