×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 23:35

To θερμόμετρο ανεβαίνει...

Στην φωτογραφία από το περσινό παιχνίδι με τον Πανναξιακό οι παίκτες του ΑΟ Σύρου Σαμπάν Μουράι και Ηλίας Κώτσης πανηγυρίζουν τη νίκη τους... Το ίδιο θέλουν να κάνουν και φέτος για να βάλουν γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική! Στην φωτογραφία από το περσινό παιχνίδι με τον Πανναξιακό οι παίκτες του ΑΟ Σύρου Σαμπάν Μουράι και Ηλίας Κώτσης πανηγυρίζουν τη νίκη τους... Το ίδιο θέλουν να κάνουν και φέτος για να βάλουν γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!

Την Κυριακή το βράδυ μετά τους αγώνες της Α' κατηγορίας, θα μπορεί να υπάρξει μία πρώτη ανάγνωση του φετινού μας πρωταθλήματος.

Η μορφή διεξαγωγής του θεσμού φέτος, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για απώλειες σε αυτούς που κάνουν όνειρα.Και επειδή είναι αρκετοί ελπίζουμε και εμείς να δούμε μία συναρπαστική κούρσα για τον τίτλο και το εισιτήριο για Γ Εθνική.

ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ

Το βράδυ, λοιπόν, της Κυριακής θα δούμε αν πηγαίνουμε σε μία μορφή πρωταθλήματος με 2-3 ομάδες να αποσπώνται στην βαθμολογία η αν η αποστάσεις του πρώτου με τον έκτο είναι λίγοι βαθμοί. Στην πρώτη περίπτωση θα μείνουν χωρίς κίνητρο οι ομάδες που θα μείνουν πίσω, ενώ στην δεύτερη λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά και κάποιοι θα παίξουν τον ρόλο του ρυθμιστή.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο ΑΟ Σύρου υποδέχεται τον Πανναξιακό και σε περίπτωση νίκης θα πατά σε στέρεο έδαφος μπαίνοντας στην λίστα των φαβορί. Για τον Πανναξιακό και η ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι έχει βγάλει και την Μύκονο με τον ΑΟΜ, χωρίς να χάσει.

Ο ΑΟ Μυκόνου, που έχει κάνει το ρεπό του,  θα παίξει στην έδρα του με την Θύελλα Καμαρίου.

Σε ανοδική πορεία και οι δύο ομάδες, η μεταξύ τους κόντρα θα φωτίσει για το τι μπορούμε να περιμένουμε, και όχι μόνο το σκορ, αλλά και την συνολική παρουσία και σύγκριση των ομάδων.

Ο ΑΟ Μυκόνου θέλει οπωσδήποτε του τρεις βαθμούς, που θα του δώσουν και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και η Θύελλα έχει την ευκαιρία να αποδείξει, ακόμη κι αν χάσει, ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει την υπέρβαση.

Ο ΑΟ Πάρου και η Λάβα Εμπορείου έχουν κάνει τα ρεπό τους και αγωνίζονται στην Πάρο σε ματς που η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο. Ο ΑΟ Πάρου θεωρεί πως παίζει ένα ματς που στοχεύει να το κερδίσει. Η περιπέτεια της Μυκόνου άφησε κάποια σημάδια που θα δούμε αν επουλωθούν με καλή εμφάνιση και βαθμολογικό κέρδος. Η Λάβα θα δοκιμάζεται σε κάθε ματς, είναι καινούρια ομάδα και τέτοια ματς όπως της Κυριακής θα οριοθετήσουν και τους στόχους της.

Κάποιος από τους Φιλώτι και ΑΟ Πάγου θα έχει τους πρώτους του βαθμούς η μήπως και οι δύο;

Οι δύο τους, μαζί με τον ΑΟ Πάρου φαίνεται να συγκροτούν το γκρουπ των ρυθμιστών. Ενδιαφέρον έχει και είναι σημαντικό να κρατούν οι ομάδες την οργάνωση τους μέχρι το τέλος, όταν οι αγωνιστικοί στόχοι έχουν χαθεί κι αυτό θα δοκιμαστεί φέτος, ελπίζουμε με καλά συμπεράσματα.

Το Φιλώτι ήταν επάξια ανταγωνιστικό με την Θύελλα και επίσης και στη Σύρο παρά το βαρύ σκορ άφησε καλές εντυπώσεις. Ο Πάγος στο ντέρμπι πούλησε ακριβά το τομάρι του, παρά το ότι προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα. Θα δώσουν την δική τους μάχη! 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares