Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 21:03

Βλαβιανός: Με εμπιστεύτηκαν και έτσι είπα το ''Ναι''

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάβας παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο Μηνάς Βλαβιανός, ο οποίος αμέσως μετά την αποχώρηση του από τον Πανθηραϊκό, φόρεσε τη φανέλα των ενισχυμένων πλέον «Βυσσινί» που μετά και την απόκτηση του Στρατηγάκη, παρουσιάζονται πάνοπλοι στις θέσεις των μικρών.

Ο Μικρός ταλαντούχος Σαντορινιός ποδοσφαιριστής, «άνοιξε την καρδιά του» και αφού ευχαρίστησε την πρώην του ομάδα, στη συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του στην Λάβα και ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα του Εμπορείου.

Αρχικά ο Μηνάς Βλαβιανός αναφέρθηκε στον Πανθηραϊκό, λέγοντας: «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πανθηραϊκου, την διοίκηση, τους παίχτες και το προπονητικό τιμ για όλα αυτά τα χρόνια που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο και να αποκομίσω τόσα πολλά πράγματα».

Στην ερώτηση για την επιλογή της Λάβας ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο 17χρονος ταλαντούχος παίκτης είπε: «Όσο για την μεταγραφή μου, επέλεξα να πάω στην Λάβα γιατί από την πρώτη στιγμή που μάθανε ότι είμαι ελεύθερος, με πλησίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μου δείξανε ότι με θέλουν πολύ και πρόσφεραν όλα αυτά που ήθελα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου... γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της Λάβας γιατί είναι εξαιρετικοί άνθρωποι!».

Ο ποδοσφαιρικός δεσμός του Μηνά Βλαβιανού με τον προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλου, που ήταν ο άνθρωπος που τον καθιέρωσε στην ανδρική ομάδα του Πανθηραϊκού, είναι γνωστός. Πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του πρώην προπονητή του για να πει το ναι στην Λάβα; «Ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μεταγραφή μου. Ήταν ο άνθρωπος που μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και γενικά με τον Κωσταντόπουλο έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση από τότε που, παρα το νεαρό της ηλικίας μου, άρχισε να με εμπιστεύεται σε παιχνίδια με την ανδρική ομάδα».

Ποια είναι η προσωπική φιλοδοξία και η ευχή του νεαρού ποδοσφαιριστή; «Ο προσωπικός μου στόχος ταυτίζεται απόλυτα με την ομάδα, καθώς είναι επιθυμία μου η Λάβα να εκπληρώσει τους στόχους της και μέσα από τις επιτυχίες. Έτσι κι εγώ θα καταφέρω να αναδειχθώ και παράλληλα να βοηθήσω με τα μέγιστα την ομάδα μου!».

Και κλείσαμε με μία ευχή: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι στην ομάδα να εκπληρώσουμε τους στόχους της».

vl_1_hsd.jpg

vl_va_2.jpg

vla_neoi.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares