Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 23:24

Οικονόμου: Ήταν μια ιστορική νίκη

Η Σαντορίνη γιορτάζει τη μεγάλη νίκη του Α.Ο Θήρας, που έστειλε με το καλημέρα το μήνυμα του για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τη φετινή σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Απόστολος Οικονόμου χαρακτήρισε ιστορική αυτή τη νίκη, λέγοντας: 

«Είναι μια ιστορική νίκη για την ομάδα μας. Το να γυρίσεις ένα παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή από 0-2 είναι μια αγωνιστική υπέρβαση. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα που έδωσε όλα τα ψυχικά αποθέματα που είχε για αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μας υποτίμησε. Έπεσε η απόδοση και δεν είχε τόση ενέργεια, αυτό εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς, παίξαμε ως ομάδα και όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός με μεγαλύτερο μπάτζετ. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε αυτή τη νίκη. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να παίξω ισάξια όπως σήμερα την επόμενη αγωνιστική με το Μαρκόπουλο μια ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς. Τα κεφάλια κάτω. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και αυτός μόλις ξεκίνησε».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Παίξαμε όλο το ματς πολύ άσχημα. Παίρναμε δύσκολα πόντους και είχαμε πρόβλημα στην επίθεση κάνοντας εύκολα λάθη. Η Σαντορίνη μετά τα δυο πρώτα σετ ξεκίνησε να παίζει καλά με την υποστήριξη του κόσμου. Συγχαρητήρια για τη νίκη στον αντίπαλο μας. Σίγουρα δεν είναι καλό να χάνουμε αλλά είναι μια προειδοποίηση για μας γιατί μπορεί να είμαστε η καλύτερη ομάδα αλλά δεν γίνεται να κερδίζουμε αν δεν παλεύουμε. Θα το εκλάβουμε σαν μια καλή προειδοποίηση».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares