Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 16:56

Κουφονήσι στην καρδιά και το μυαλό [vid]

Τι κι αν η 2η αποστολή του δραστήριου Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου πέρασε στην ιστορία πριν από μερικούς μήνες… οι θερμές εκδηλώσεις αγάπης, οι χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών του Κουφονησίου δεν θα σβήσουν ποτέ στην καρδιά και το μυαλό όλων όσοι είχαν να ζήσουν από κοντά αυτή την εμπειρία.

Ο Όμιλος Φουσκωτών, η RePlay Media και η Prisma AudioVisual μας δίνουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουμε» έστω και για λίγα λεπτά στο παραδεισένιο νησί των Κυκλάδων, μέσα από το βίντεο που ετοίμασαν και παρουσιάζουν με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια. Το ταξίδι του Ο.Φ.Τ.Σ. και της ομάδας πεδίου του Κυκλάδες LIFE της WWF, η υποδοχή των μελών από τους μικρούς μαθητές, οι δράσεις στο λιμάνι, την παραλία και στο Δημοτικό Σχολείο του νησιού, η θεατρική παράσταση «Έσπασε ο καθρέφτης.

ΚΡΑΚ» και η βράβευση του Ομίλου από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κουφονησίου Αντώνη Κωβαίου αποτυπώνονται στα όμορφα πλάνα που διέθεσαν ο Μάριος Ρούσσος, ο Νικηφόρος Χριστοφόρου, o Μάρκος Τράκας, ο Γιώργος Στεφάνου και ο Γιώργος Ρηγούτσος (Underwater Photography).

Απολαύστε σε πλήρη οθόνη, HD και φυσικά..... δυνατά τον ήχο ! Μείνετε συντονισμένοι για το ολοκληρωμένο βίντεο από την Prisma AudioVisual Projects.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares