×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 23:15

Καλογεράς: Όποιος δεν κάνει λάθη, σημαίνει ότι δεν κάνει τίποτα [aud]

Ο Ανδριακός στις 7/12 στις 18:00 στον ξενώνα «Νίκη» στη Χώρα της Άνδρου εκλέγει τη νέα του διοίκηση, που σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Καλογερά θα προκύψει από την ψηφοφορία των μελών του Ανδριώτικου σωματείου.

Ο Νίκος Καλογεράς ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο της Άνδρου «asteras 92», όπου σε μία ενδιαφέρουσα και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα στον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό, Μιχάλη Αστρά.

Εξήγησε τους λόγους που δεν συμμετείχε ο Ανδριακός στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε γενικότερα για τα τμήματα που διατηρεί ο σύλλογος.

Αν το πρωτάθλημα γίνει πιο απλό και διεξαχθεί σε έναν όμιλο, η νέα διοίκηση του Ανδριακού θα έχει πιο εύκολο και βατό έργο. Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων χαρακτήρισε το φετινό ο Νίκος Καλογεράς.

Αναφορά υπήρξε και στον Τσορτανίδη που φέτος αγωνίζεται στον ΑΟ Σύρου, με τον πρόεδρο του Ανδρικού να προβλέπει ότι έχει δυνατότητα να φτάσει ψηλά.

Έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη γιατί προσπαθήσαμε και κάναμε ότι μπορούσαμε. Αντι να ασκούν κριτική θα μπορούσαν να έρθουν, να αναλάβουν και εμείς θα τους βοηθούσαμε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος για το νέο ΔΣ, αφού είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από πολλά πόστα και θέλει να δώσει χώρο σε νέα πρόσωπα.

Με αναφορά στο sportcyclades.gr ο Νίκος Καλογεράς και με επισήμανση ότι όσα συμβαίνουν στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αγγίζουν τη γελοιότητα ο απερχόμενος πρόεδρος του Ανδριακού εξήγησε την είχε συμβεί με τον μηδενισμό που είχε υποστεί ο Ανδριακός, όταν το σκάφος που θα τον μετέφερε πέρυσι στη Μήλο υπέστη βλάβη.

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στο τμήμα στίβου, όπου όπως είπε γίνετε πάρα πολύ καλή δουλειά από τον κ. Τσορτανίδη.

Ποιος είναι αυτός που του έχει μάθει πολλά πράγματα γύρο από τα διοικητικά και τον ευχαριστεί για την φιλία του;

Ποια είναι αξέχαστη στιγμή που έχει ζήσει στον Ανδριακό;

Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή που έζησε;

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares