×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 11:56

Η Ξένια Κακουράτου αποκλειστικά στο Sportcyclades.gr!

Η Ξένια Κακουράτου αποκλειστικά στο Sportcyclades.gr σε μία συνέντευξη και ένα μίνι αφιέρωμα.

«Ένα άστρο με ταχύτητα...τρελή» θα μπορούσε να κοσμεί τον τίτλο αυτού εδώ του κειμένου. Ίσως και το «Το στολίδι του Πανναξιακού», ή και το «Μία λίμπερο βγαλμένη από τα παλιά». Πόσοι τίτλοι μου έρχονται στο μυαλό, όταν αρχίζω να αρθρογραφώ για την Ξένια.

Αν δεν καταλάβατε ακόμα για ποια αθλήτρια αναφέρομαι, ή σας περνάει κάτι από το μυαλό, τότε θα σας δώσω ακόμα ένα στοιχείο. Εάν τυχαία βρεθήκατε κάποιο απογευματάκι έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Νάξου και είπατε δεν βαριέσαι ας δω μια φορά γυναικείο βόλεϊ, σίγουρα θα σας έκανε εντύπωση μία..μικρόσωμη (με 1.58 ύψος) αθλήτρια, περικυκλωμένη από τις πανύψηλες συμπαίκτριες της.

Ο λόγος βέβαια για την Ξένια Κακουράτου. Την λίμπερο της ομάδας του Πανναξιακού, όπου με την επιστροφή της στο νησί, ατενίζει με πιο ώριμη ματιά το μέλλον της. Σε αυτό σαφώς σπουδαίο ρόλο παίζει το κλίμα στα αποδυτήρια. Μία οικογένεια είναι τα κορίτσια. Δεν θα μπορούσε όμως να μην της πιστωθεί και το ότι η μεταγραφή της στην ΑΕΚ προτού της συρρικνωθούν μαζεμένα προβλήματα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις εμπειρίες που αποκόμισε η Ξένια.

Η πορεία της μέχρι στιγμής είναι η εξής:

2003-2006 Ακαδημίες Άρτεμις Κορυδαλλού

2006-2012 Άρτεμις Κορυδαλλού

2012-2014 ΑΕΚ

2016-2017 Πανναξιακός

Η επιστροφή της Ξένιας Κακουράτου στην Νάξο, συνδυάστηκε με όνειρα για τους νησιώτες. Ήξεραν, γνώριζαν πως σε εκείνη την θέση, έπρεπε να αγωνιστεί μία «μαχήτρια». Πως είναι δυνατόν να μην χαρακτηριστεί έτσι, αφού «σκουπίζει» κάθε γωνιά του γηπέδου; Που ανεξάρτητα εάν βρίσκεται σε επίσημο παιχνίδι ή ακόμα και στους ρυθμούς της προπόνησης βγάζει το ίδιο πάθος;

Η ομάδα αυτές τις ημέρες βρίσκεται εκτός νησιού. Καταφέραμε όμως να επικοινωνήσουμε μαζί της, λίγες ώρες μετά την νίκη του Πανναξιακού επί των Μακεδόνων. Η Ξένια Κακουράτου δέχθηκε να μιλήσει αποκλειστικά στο Sportcyclades.gr για την αναμέτρηση του Σαββάτου, την κούραση εν όψει της εξ αναβολής αναμέτρησης, στα μέσα της εβδομάδας με το Μαρκόπουλο, τον λόγο που οδηγεί στα ύψη την απόδοσή της, ενώ δεν παύει να σκέφτεται την τωρινή ομάδα της, ακόμα και αν αύριο ο ΑΟ Θήρας της έκανε πρόταση να μετακομίσει στην Σαντορίνη..

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ:

Καλησπέρα Ξένια. Θα ήθελα να μας πεις δύο λόγια για την αναμέτρηση.

«Καλησπέρα! Ήταν ένα παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα αλλά είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έτσι καταφέραμε να πάρουμε καθαρό σκορ, παρά την απώλεια ενός σετ που δεν μας επηρέασε. Μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά στα επόμενα δύο σετ και αυτό κρατάμε από την νίκη μας. Τώρα είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης σαφώς με έναν πιο δυνατό αντίπαλο, με το μυαλό μας στο ίδιο αποτέλεσμα».

Κούραση υπάρχει με τις τόσες μετακινήσεις, σε τόσο μικρό διάστημα;

«Σίγουρα οι απεργίες και τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα δεν μας βοηθούν στο να μπορούμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο θα θέλαμε αλλά υπάρχουν και αυτά τα προβλήματα και τα ξεπερνάμε συγκεντρωμένοι όλοι στον στόχο που έχουμε θέσει.!»

Φέτος διανύεις εξαιρετική χρονιά, με σπουδαίες εμφανίσεις. Τι πιστεύεις ότι παίζει ρόλο;

«Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο φέτος στην ομάδα από αθλήτριες μέχρι και το προπονητικό τιμ. Δουλεύουμε αρκετές ώρες καθημερινά στο γήπεδο και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μας κάθε εβδομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας τι έχεις να πεις; Θα ήθελες πιο γεμάτο γήπεδο;

«Εγώ επειδή ήμουν και πριν δύο χρόνια στην ομάδα και την χρονιά που ανεβήκαμε κατηγορία και την χρονιά που είμαστε πρώτη φορά στην Α1, θυμάμαι τον κόσμο να μας στηρίζει περισσότερο και να γεμίζει το κλειστό . Για εμάς είναι μεγάλη βοήθεια για την προσπάθεια που κάνουμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου και πραγματικά θα με χαροποιούσε όπως όλη την ομάδα να βλέπαμε ακόμα πιο πολύ κόσμο να είναι κοντά μας γιατί είναι ο έβδομος παίκτης μας .!»

Θυμάσαι κάποια αντίπαλο να σε δυσκόλεψε πολύ στην υποδοχή;

«Γενικά σαν ομάδα έχουμε καλή υποδοχή και μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όπως και στα άλλα σημεία του αγώνα πάντα προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για τον κάθε αντίπαλο και βρίσκουμε λύσεις όλες μαζί για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του παιχνιδιού».

Μία τελευταία ερώτηση. Εάν σου γινόταν πρόταση θα πήγαινες “αύριο” στον ΑΟ Θήρας;

«Φέτος είμαι στον Πανναξιακό και δεν μου αρέσει μέσα στην αγωνιστική χρονιά να σκέφτομαι το τι θα έκανα την επόμενη. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένη στον φετινό στόχο της ομάδας και από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτώ για του χρόνου».

Ξένια Κακουράτου λοιπόν, την ζητήσατε και εμείς κάναμε πράξη την επιθυμία σας. Πέρα από σπουδαία αθλήτρια που κοσμεί το νησί της Νάξου, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Οι εμφανίσεις της με την φανέλα του Πανναξιακού είναι ανοδικές και δεν θα μπορούσε το Sportcyclades.gr να μην την... προσεγγίσει.  

eikona_3.jpgkentrikh_eikona_kakoyratoy.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares