Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 00:28

«Πυρ και μανία» στον ΑΟ Σερίφου με Τερζάκη και Παρατηρητή

Έξαλλοι παρουσιάστηκαν άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου που επικοινώνησαν μαζί μας ζητώντας να δημοσιοποιήσουν την έντονη δυσφορία τους  για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της ομάδας τους με τον Παμμηλιακό και όπως υποστηρίζουν είχαν αρνητικούς πρωταγωνιστές τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Τερζάκη και τον Παρατηρητή του αγώνα.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου καταγγέλλουν ότι, ο διαιτητής κ. Τερζάκης και ο Παρατηρητής, δεν ενέγραψαν  ως όφειλαν δίκαια και αντικειμενικά  τα όσα έγιναν πάνω στην ένταση του  παιχνιδιού με αποτέλεσμα την υπερβολική τιμωρία του ποδοσφαιριστή τους, Γιάννη Ράμπια.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε με τραβηγμένη όπως υποστηρίζουν απευθείας κόκκινη κάρτα από τον πάγκο και από εκεί και πέρα ειπώθηκαν κάποια πράγματα που μεταφέρθηκαν διαφορετικά μέσο της έκθεσης του παρατηρητή και του φύλλου αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής.

Η υπόθεση όμως δεν σταματά στην τιμωρία των 4 αγωνιστικών, καθώς η Π.Ε. κάλεσε σε απολογία τον Γιάννη Ράμπια .

Αναλυτικά στην απολογία του προς την Π.Ε. της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Γιάννης Ράμπιας αναφέρει:

«Όσα συνέβησαν στις 27/11/2016 στον αγώνα μεταξύ της ομάδας μου και του Α.Σ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου  είναι η χειρότερη εμπειρία που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια στα όποια ο ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Έχοντας μια διαιτησία η όποια ήταν εντελώς αμέτοχη στα όσα συνέβαιναν από την αρχή της αναμέτρησης με την ανάρμοστη συμπεριφορά των έμπειρων ηλικιακά  παικτών του Παμμηλιακου προς τους πιτσιρικάδες της ομάδας μας και με υποδείξεις οι οποίες ήταν για μένα  αλλά και για πολλούς άλλους (πχ  μερίδα από  τους οπαδούς του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ που τον κατέκριναν  εξ αρχής)λανθασμένες, ήταν εκείνα που έφτασαν στο σημείο να γίνει το παιχνίδι ‘’ροντέο’’. Ήρθε ο εκνευρισμός, ειπώθηκαν κουβέντες κ από τον πάγκο μας αλλά κ από αυτών των γηπεδούχων, που  όπως αποδείχτηκε ο κύριος διαιτητής μόνο την ομάδα μας άκουγε κ όχι τα λόγια ποδοσφαιριστών κ στελεχών του  αντίπαλου για ΒΙΑ κ ΥΒΡΙΕΙΣ κατά ποδοσφαιριστών μας ώστε να φτάσει εσκεμμένα το παιχνίδι σε τέτοιο σημείο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να  οδηγήσει τον  διαιτητή  στις  αποφάσεις  να μας αποβάλει,  αρχικώς τον προπονητή μου κ με τ έπειτα έμενα επειδή είπα στον κύριο διαιτητή ότι ¨ έχει χάσει το παιχνίδι κ πρέπει να σέβεται το προπονητή κ να μιλαει στον πληθυντικό’’. ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ  Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ’’ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ’’ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΕΙΑ Κ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΡΖΑΚΗ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ !!!

Δεν σας κρύβω ότι μετά την αποβολή μου είπα ‘’ότι κάτι τέτοιες αποφάσεις έχουν κάνει το θεσμό που@@@α κ ότι τέτοιοι διαιτητές (χοντροί)δεν πρέπει να διαιτητεύουν!!ΤΟΤΕ μερίδα των οπαδών του Παμμηλιακου  ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ και αυτό το τονίζω, με υβριστική συμπεριφορά μου είπαν ‘’γιατί εσύ τι είσαι ρε μ@@@@ο’’ και τους είπα ‘’ά@@@ε γ@@@@τε’’ σε αυτούς και ΜΟΝΟ, βρισκόμενος στον  ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ και έπεσαν πάνω μου 30 άτομα με ύβρεις και χειρονομίες!!!!Αυτό  ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ της  κερκίδας  και ΓΡΑΦΤΗΚΕ στο  φύλλο αγώνα ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΜΠΙΑΣ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ‘’ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@@Ν, είσαι ‘’ΜΟ@@@@@Ο’’, στον κύριο ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗ ‘’Γ@@@@Ι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ’’ (έκθεση παρατηρητή)και άλλα ΑΝΑΛΗΘΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ τα όποια συνέβησαν και δεν ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ…

Αυτά είχα να σας αναφέρω και ελπίζω να σας κάλυψα με ότι σας ανέφερα που αργά η γρήγορα θα μάθετε η θα καταλάβετε ασχέτως ότι γνωρίζετε  ποιος/οι είναι υπεύθυνος/οι για τα συγκεκριμένα  γεγονότα».

Τα παραπάνω φέρνουν για ακόμη μία φορά στην επιφάνεια την ανεπάρκεια που υπάρχει όσο αφορά τους παρατηρητές, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις εκθέσεις που ακολουθούν των γεγονότων. Ένα αρκετά ελπιδοφόρο εγχείρημα όπως είναι αυτό της δημιουργίας σώματος παρατηρητών είναι καλό να χτίζεται βήμα - βήμα και να υπάρχει αξιολόγηση ώστε να μεταφέρονται σωστά τα όσα διαδραματίζονται μέσα στα γήπεδα μας. 

Οι βαριές τιμωρίες ή η ατιμωρησία που βασίζονται σε ανεπαρκείς εκθέσεις αποτελούν σίγουρα ένα πρόβλημα που θα πρέπει να εξεταστεί από την αρμόδια αρχή, την ΕΠΣ Κυκλάδων.

*Τονίζουμε ότι η απολογία έφτασε στα χέρια μας από δημοσιογραφικές πηγές και ουδέ μία ανάμειξη έχει η ομάδα του ΑΟ Σερίφου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares