×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 20:06

Βαμβακάρης: Εμείς έχουμε αποδείξει τη φιλοξενία μας

Ο Παμμηλιακός και η διοίκηση του έχουν αποδείξει τη φιλοξενία τους είπε ο Μιχάλης Βαμβακάρης, απατώντας στα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου.


Τις δικές του απαντήσεις στα όσα κατήγγειλαν χθες οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου με παρέμβαση στο S.C. δίνει ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης.

Ο κ. Βαμβακάρης σε επικοινωνία που είχαμε θέλησε να «βάλει το σώμα του» μπροστά και να απαντήσει στα όσα αναφέρθηκαν και θίγουν τους παίκτες, την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας του.

Αναλυτικά ο κ. Βαμβακάρης ανέφερε: «Η φιλοξενία της Μήλου και του Παμμηλιακού είναι αναγνωρισμένη από τους πάντες και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι φίλαθλοι μας εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό και το ήθος των παικτών του Παμμηλιακού είναι γνωστό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, που όμως συγκαταλέγονται στις φυσιολογικές εντάσεις ενός αγώνα και μένουν πάντα εκεί» είπε ο Μιχάλης Βαμβακάρης και συνέχισε παίρνοντας θέση και για τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ενώ τοποθετήθηκε και για την διαιτησία: «Ειδικά τα στελέχη της διοίκησης, που είδα με έκπληξη να κατηγορούνται, έχουν επίσης αποδείξει την φιλοξενία που παρέχουν σε όποιον έρθει στη Μήλο και γενικότερα ποιος είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο και τους φιλοξενούμενους τους. Όσο για τη διαιτησία, δεν θέλω να πάρω θέση στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως σε γενικές γραμμές όλοι μας θα πρέπει να τους στηρίζουμε, βλέποντας παράλληλα τι γίνετε στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τέλος θεωρώ ότι κάποιοι κύριοι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους απέναντι στον Παμμηλιακό». 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares