Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 16:19

Με τον Παμμηλιακό όλα «ΟΚ»... Γιατί κρύβεστε κ. Σουλτάνη;

Αφου ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον Παμμηλιακό, οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου επανέρχονται στο παιχνίδι της ομάδας τους με το γειτονικό σωματείο και με καυστική ανακοίνωση τους, καταφέρονται κατά του Αρχιδιαιτητή Αποστόλη Σουλτάνη και του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τερζάκη.

Συνεχίζουν να «βράζουν» στον ΑΟ Σερίφου με τον Τερζάκη και τον αρχιδιαιτητή Σουλτάνη... Ζητάνε εξηγήσεις!


Και όλα αυτά στην σκιά των νέων τιμωριών που επέβαλε στον Ράμπια και τον κ. Παλαιό κατά την χθεσινή της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία με δεύτερη απόφαση της σε διάστημα μίας εβδομάδας  μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τη ποινή του παίκτη των Σεριφιωτών, αφού η απολογία του και η συμπληρωματική που κατατέθηκε από τον παρατηρητή της αναμέτρησης δεν στάθηκαν ικανά να μετριάσουν τη ποινή.

Σε νεότερη επικοινωνία που είχε μαζί μας η διοίκηση μας έκανε σαφές και μας ζήτησε να δημοσιευθεί  ότι, με τον Παμμηλιακό δεν έχουν κανένα πρόβλημα και οι καλές σχέσεις των δύο σωματείων δεν διαταράσσονται, ενώ τα πυρά τους στρέφονται ξεκάθαρα στον ορισμό του κ. Τερζάκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τον αρχιδιαιτητή κ. Σουλτάνη, όπως  και για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι ο Μηλιός διαιτητής.

Ο ΑΟ Σερίφου ζητά την παραπομπή του συγκεκριμένου διαιτητή.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Γιατί κρύβεστε Κε. Σουλτάνη; Βγείτε να μας ενημερώσετε γατί επιλέξατε τον Κο Τερζάκη και όχι το Κο Κουλακιότη για Α διαιτητή ; Ίσως επειδή είναι πολύ καλός φίλος με παράγοντα του Παμμηλιακού επομένως  θα εξασφαλιζότανε για τον Παμμηλιακό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως και έγινε τελικά (αυτά τα συμπεράσματα βγάλαμε από την εικόνα του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα). Βγείτε να μας ενημερώσετε σχετικά με τον ορισμό παρατηρητή αγώνα , και για ποίο λόγο  ο Κος Τερζάκης όρισε παράνομα και παράτυπα τον Κο Βεντουρη, αφού η ομάδα του Α.Ο.ΣΕΡΙΦΟΥ ποτέ δεν ερωτήθηκε και ποτέ δεν συναίνεσε στον ορισμό αυτού. Επίσης , γιατί ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι όταν παίχτης του Παμμηλιακού έκοψε την μπάλα με το χερι  εντος περιοχής παρά σφύριξε φαουλ εκτός περιοχής. Πώς είναι δυνατόν να ανέχτηκε αυτός και οι βοηθοί του αντιαθλητικές συμπεριφορές απο ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού και δεν έδωσε  ούτε μια κίτρινη ούτε καν έκανε συστάσεις; Πώς δεν ¨άκουσε¨ τις ύβρεις απο πάγκο και άκουσε απο τις κερκίδες (απόσταση 50 και πλέον μέτρων) τι έλεγαν οι αποβληθέντες, ο εκπρόσωπος  Κος Παλαιός και ο ποδοσφαιριστής Ραμπιας Γιαννης; Θα θέλαμε τέλος, να μας ενημερώσετε αν θα καλέσετε  τον ανεκδιήγητο Κο Τερζάκη να σας δώσει εξηγήσεις για ό,τι έγινε στο παιχνίδι Παμμηλιακος - Α.Ο. Σεριφου.

Επιτέλους σεβαστείτε την προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους μας για να υφίσταται το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες και να συνεχίσουν κάποιοι άνθρωποι να παίρνουν μεροκάματο ενώ κάποιοι άλλοι να βγάζουν τα κόμπλεξ τους στο γήπεδο εις βάρος τους,  με εξαίρεση βέβαια κάποιων ελαχίστων που σέβονται την ιδιότητα τους και γι αυτό φυσικά έχουν και την αποδοχή και τον σεβασμό των ομάδων. Εκτιμούμε μόνο όσους προσπαθούν και οι ίδιοι να γίνονται καλύτεροι, ενημερωμένοι, αντικειμενικοί και αξιολογημένοι. Μην απαιτείτε το σεβασμό αν εσείς δεν σέβεστε την προσπάθεια των αθλητών και τους ίδιους τους αθλητές.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares