Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 21:25

Ευχαριστούμε Γαλανό, Λάβα, Λειβαδάρου και BIOCLEAN

Οι Σαντορινιοί για ακόμη μία φορά έδειξαν τη φιλοξενία τους και απέσπασαν ακόμα μία ευχαριστήρια επιστολή, αποδεικνύοντας ότι ξέρουν πολύ καλά πώς να εξυπηρετήσουν και να περιποιηθούν τους ξένους που επισκέπτονται το πανέμορφο νησί τους.

Αυτή τη φορά ο «συνήθης ύποπτος» σε θέματα φιλοξενίας, κ. Μάριος Γαλανός έλαβε το ευχαριστώ του Πάγου, όπως και η Λάβα Εμπορείου, αλλά και η Θεώνη Λειβαδάρου.  Τέλος η Συριανή ομάδα ευχαρίστησε με την ακόλουθη ανακοίνωση και την εταιρία BIOCLEAN:

Το Δ.Σ. και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Πάγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ομάδα της Λάβα και τον Κο Μάριο Γαλανό για την φιλοξενία στο νησί της Σαντορίνης. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Έπαρχο Θήρας Κα Θεώνη Λειβαδάρου για την βοήθεια στην μετακίνηση της ομάδας μας, καθώς και την εταιρεία απεντομώσεων BIOCLEAN για την σημαντική προσφορά της στην διαμονή της ομάδα μας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

 Με τιμή Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

Μάλιστα οι παίκτες της Λάβα και του Πάγου μετά τον αγώνα βρέθηκαν στο κλαμπ enigma που λειτουργεί υπό την διεύθυνση του Μάριου Γαλανού και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία πέρασαν ωραία.

15628718_1832298417048350_591750119_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares