×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 14:58

Βερέσογλου: Από το Φιλώτι στο Μοσχάτο και τη Θύελλα [pics & vid]

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του ΑΜΣ Φιλωτίου αποτελεί εδώ και ημέρες ο Χρήστος Βερεσόγλου, μετά την επιστροφή του στα..πάτρια εδάφη και την Θύελλα Μοσχάτου.

DSC_0057.jpg

Σε αναζήτηση νέου στόπερ βρίσκεται πλέον η ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου καθώς η αποχώρηση του Χρήστου Βερεσόγλου από την ομάδα, έφερε ακόμα έναν "πονοκέφαλο" στον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς. Η επιθυμία του ίδιου να γυρίσει στην Θύελλα, αλλά και η κακή πορεία, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα αλλά και ο αποκλεισμός από το κύπελλο των Φιλωτιτών, φαίνεται να ήταν οι κύριες αιτίες για την λύση της συνεργασίας. Το sportcyclades επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή: «Πέρασα ένα πολύ όμορφο χρόνο στο Φιλώτι, έκανα φίλους, άλλαξα περιβάλλον, δεν έχω κανένα παράπονο. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου αλλά και τον κόσμο. Για μένα αυτός ο κύκλος έκλεισε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βερεσόγλου, ενώ στην ερώτηση για το τι έφταιξε και οδήγησε τον ίδιο ώστε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα είπε: «Η ομάδα ξέμεινε από στόχους και προτίμησα να γυρίσω στην Θύελλα με στόχο να την βοηθήσω να ανέβει πάλι στην Α' κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους. Στο μέλλον μπορεί να ξανασυνεργαστούμε». 

DSC_0668.jpg

Η συνέχεια στην καριέρα του βρίσκει πλέον τον ίδιο να ξανα-φοράει την φανέλα της Θύελλας Μοσχάτου. Η φιλική σχέση που διατηρεί ο ίδιος με τον προπονητή της ομάδας, αλλά και οι καλές στιγμές που πέρασε ο Χρήστος Βερεσόγλου στο Μοσχάτο, τον οδήγησαν ώστε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το νησί της Νάξου και να βρει καταφύγιο στην ομάδα της καρδιάς του, όπως αποκαλεί ο ίδιος την Θύελλα: «Γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου. Πέρυσι έπεσε Β' Πειραιά. Προπονητής είναι ο Νικολόπουλος Δημήτρης, αδερφικός φίλος. Μου ζήτησε να γυρίσω στην ομάδα ώστε να παλέψουμε για την άνοδο. Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα εδώ στην Θύελλα. Υπάρχει επίσης νέα διοίκηση. Ο πρωταθλητισμός είναι στόχος όλων εδώ, όσοι ασχολούνται με τον σύλλογο».

Βίντεο με παλιές δηλώσεις του Χρήστου Βερεσόγλου στην κάμερα του Sportcyclades:

Ας θυμηθούμε όμορφες στιγμές του ίδιου από την μέχρι στιγμής πορεία του:

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares