×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 17:31

Βόμβα με αποχώρηση «Σκόπε» από το Φιλώτι

Δεύτερη μεγάλη «βόμβα» για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, που μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την φυγή του Χρήστου Βερέσογλου, σειρά έχει αυτή του Γιάννη Σκοπελίτη!

Δεν πέρασαν αρκετές ημέρες από τότε που ανακοινώσαμε την μεταγραφή του Χρήστου Βερέσογλου, από το Φιλώτι στην Θύελλα Μοσχάτου, ξαφνικά ήρθε ακόμη μία αποχώρηση. Ο Γιάννης Σκοπελίτης με την σειρά του, ετοίμασε βαλίτσες για Αθήνα μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, αφού η Θύελλα Μοσχάτου ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο φορ του Φιλωτίου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της. 


15996214_10212028422688617_1875153076_n.jpg

Το Sportcyclades πάντα μέσα στην εξέλιξη των μεταγραφικών κινήσεων στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, επικοινώνησε άμεσα με τον Γιάννη Σκοπελίτη, θέλοντας να μάθει τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Όπως είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής πλέον της Θύελλας μίλησε για το Φιλώτι, τους συμπαίκτες του αλλά και τον Πρόεδρο της ομάδας με τα καλύτερα λόγια: «Δέθηκα πολύ με τα παιδιά της ομάδας όπως είναι λογικό. Με κάποιους περισσότερο βέβαια, αλλά γενικότερα με όλους είχα πάρα πολύ καλή σχέση και συνεργασία. Πέρασα πραγματικά πολύ καλά. Ήταν χαρά μου να είμαι μέλος της ομάδας του Φιλωτίου και να συνεργαστώ με μια τέτοια διοίκηση και έναν τέτοιο πρόεδρο», ενώ στην συνέχεια ο πρώην επιθετικός του Φιλωτίου αναφέρθηκε για την αποχώρησή του από το νησί της Νάξου αλλά και την αιτία που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση: «Από τη Νάξο η αλήθεια είναι δεν ήθελα να φύγω. Μου ταίριαζε η ζωή εκεί. Περνούσα όμορφα. Όμως κάποια οικογενειακά ζητήματα με ανάγκασαν να γυρίσω στην Αθήνα».

16010038_10212028415848446_1866479710_o.jpg

Στην συνέχεια ο Γιάννης Σκοπελίτης, μίλησε συγκεκριμένα για τον Πρόεδρο του ΑΜΣ Φιλωτίου, Στέφανο Τσάφο, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, επισημαίνοντας δε, ότι παρότι ήταν μόνος του σε αυτό το δύσκολο έργο, δεν αθέτησε σε καμία περίπτωση τίποτα από τα λεγόμενά του, ενώ στο τέλος τόνισε ότι, ευχής έργον θα ήταν όλες οι διοικήσεις των ομάδων, να αποτελούνται από τέτοιου είδους ανθρώπους: «Η σχέση μας με τον Πρόεδρο ήταν περισσότερο φιλική παρά επαγγελματική. Ήταν ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του! Και ενώ ειδικά φέτος ήταν στην ομάδα ολομόναχος. Ήταν πάντα δίπλα στους παίκτες σε ότι και αν χρειαστήκαμε! Μακάρι όλες οι ομάδες να είχαν ανθρώπους σαν τον Στέφανο στη διοίκηση».

Επίσης ο 24χρονος φορ δεν έλειψε να σταθεί στην βοήθεια του κόσμου, την οποία αν και στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, θεωρεί ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Ως γνωστόν βέβαια το Φιλώτι φιλοξενείται προσωρινά στο τοπικό γήπεδο, αφού στα σκαριά βρίσκεται η ανακατασκευή του δικού τους γηπέδου και το οποίο είναι και η φυσική έδρα της ομάδας. Ας διαβάσουμε λοιπόν τι δήλωσε ο Γιάννης Σκοπελίτης για τους φίλους του Φιλωτίου: «Ο κόσμος γενικότερα ήταν ελάχιστος στις εξέδρες στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια μας, λόγω και του γνωστού προβλήματος με το γήπεδο. Θα μπορούσαν όμως να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα! Κρίμα που δεν πρόλαβα το γήπεδο στο Φιλώτι».

Τέλος ο Γιάννης Σκοπελίτης μίλησε για την νέα του ομάδα (σ.σ. Θύελλα Μοσχάτου), τις προσδοκίες που έχει για εκείνη, ενώ αναφέρθηκε και στην βοήθεια του Χρήστου Βερέσογλου, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή: «Η Θύελλα είναι μια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο. Για εμένα αυτό ήταν κίνητρο. Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή και είδα πως καλύπτουν τις προσδοκίες μου. Βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του "Βέρε" (σ.σ. Βερέσογλου) στην ομάδα, ο οποίος με σύστησε στους ανθρώπους του συλλόγου». 

Η συντακτική ομάδα του Sportcyclades εύχεται στον Γιάννη Σκοπελίτη, ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρα του.

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares