×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 22:10

Το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου είναι τα παιδιά

Η επόμενη μέρα και ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν για τις Μικτές μας ομάδες έχει ήδη ξεκινήσει μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μιλάει στο sportcyclades.gr για τη συμμετοχή των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, για την συμμετοχή των Καλορογιάννη και Ψαρρά, αλλά και την παρουσία  των σκάουτερ στα γήπεδα της Ανάβυσσου και της Παλαιάς Φώκαιας – Ποια ήταν τα οφέλη; - Ποιους ευχαριστεί και τι εύχεται;


Ο στόχος επετεύχθη και οι Μικτές μας συγκέντρωσαν τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ που παρακολούθησαν τους ποδοσφαιριστές μας και σημείωσαν στα μπλοκάκια τους χρήσιμες πληροφορίες που θα φιλτραριστούν και θα στείλουν πολλά δικά μας παιδιά να δοκιμαστούν σε μεγάλες ΠΑΕ.

Όλοι οι πρωταγωνιστές μίλησαν για την αμέριστη συμπαράσταση που τους παρέχει η ΕΠΣ Κυκλάδων, που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος διοργάνωσε άψογα την αποστολή με τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο να είναι απελευθερωμένα για να επιτελέσουν το έργο τους που δεν είναι άλλο από το να παίξουν ποδόσφαιρο και να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Το ευχαριστώ

Αρωγός της όλης προσπάθειας ήταν και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κύριος Ειρηναίος 15800371 1640680232902153 2288176509703727649 oΦρέρης που μίλησε στο sportcyclades.gr για τη διοργάνωση, στέλνοντας παράλληλα το δικό του ευχαριστώ: «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τα παιδιά και τον προπονητή για την προσπάθεια τους. Επίσης ευχαριστώ τους  συνοδούς και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων που βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή, τα Μ.Μ.Ε και κυρίως εσάς που καλύψατε όλα τα παιχνίδια, όπως φυσικά και την ΕΠΣΑΝΑ και τον αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Καραμολέγκο που ήταν πάντα δίπλα μας παρέχοντας μία πρωτοφανή φιλοξενία».

Προσπάθεια

Αναφορικά με την απόδοση των ομάδων Νέων και Παίδων, ο κ. Φρέρης, τόνισε την ικανοποίηση του: «Τα παιδιά έδειξαν πολλά πράγματα. Οι Παίδες μας έδειξαν ότι έχουν πολύ μέλλον, καθώς θα είναι τα ίδια παιδιά που θα απαρτίσουν την ομάδα των Νέων μελλοντικά και έχουν μπροστά τους 2-3 χρόνια να κάνουν πολλά πράγματα. Οι Νέοι μας φάνηκαν επηρεασμένοι σε σχέση με πέρυσι, με 5-6 παιδιά που είχαν φύγει από τις Κυκλάδες να αποδεικνύονται σημαντικές απουσίες. Βέβαια αυτό δε μειώνει την προσπάθεια τους ».

Σκάουτερ

Μία από τις πάγιες θέσεις του ίδιου του προέδρου και κάτι που επιδιώκει είναι η συνεργασία με μεγάλες ΠΑΕ. Όπως γράψαμε και στον πρόλογο μας η παρουσία σκάουτερ από μεγάλες ομάδες στα γήπεδα της Ανάβυσσου και της Παλαιάς Φώκαιας, είναι κάτι το αξιοσημείωτο και σίγουρα κάτι που ικανοποιεί τον κ. Φρέρη: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι τους αγώνες παρακολούθησαν εκπρόσωποι από όλες τις μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και βολιδοσκόπησαν τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτό δείχνει ότι στον πιο δύσκολο νομό και το πιο δύσκολο πρωτάθλημα κατορθώνουμε και βγάζουμε παιδιά που μπορούν να σταθούν σε ανώτερες κατηγορίες. Το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου είναι τα μικρά παιδιά».

Ο καλύτερος

Από αυτή τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, με τον Ειρηναίο Φρέρη να εύχεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και ο καλύτερο να πάρει την πρωτιά και την άνοδο: «Ο καιρός δείχνει ότι θα μας επιτρέψει να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει την πολυπόθητη πρώτη  θέση που θα τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και όλες οι άλλες ομάδες να παραμείνουν ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος».

d5524c493a7942c8da8cca7d7d8defa8_XL.jpgΔιαιτησία

Παράλληλο βήμα με αυτών των Κυκλαδιτών ποδοσφαιριστών μπορεί να χαρακτηριστεί και η συμμετοχή των Καλορογιάννη και Ψαρρά στα παιχνίδια του τουρνουά, με τον πρόεδρο να αποκαλύπτει ότι αυτή επιτεύχθηκε με έξοδα που επωμίστηκαν τα μέλη της ΕΠΣΚ και είχε ως στόχο την ανάδειξη και την ώθηση των δύο διαιτητών: «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία των δύο δικών μας διαιτητών στους αγώνες, πράγμα που έγινε με δικά μας έξοδα, που επωμίστηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι σιγά – σιγά ακούγονται οι διαιτητές μας. Βλέπετε ότι οι Αρμακόλας, Ζαράνης και Μουτάφης παίρνουν παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι και οι Καλορογιάννης και η Ψαρρά θα τα καταφέρουν και η διαιτησία μας θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο με την ανάδειξη νέων διαιτητών χάρης των σχολών που διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων».

Οι ευχές

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείψουν οι ευχές, με τον κ. Φρέρη να αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε τον έκανε ακόμα πιο ευαίσθητο στα θέματα υγείας: «Εύχομαι να είναι όλα τα παιδιά γερά και δυνατά, να μην υπάρχουν προβλήματα υγείας σε κανέναν μας. Μία περιπέτεια υγεία που πέρασα πρόσφατα με έβαλε στη διαδικασία να καταλάβω ακόμα περισσότερο να δω τα πράγματα διαφορετικά σχετικά με την υγεία. Να ευχηθώ επίσης στα παιδιά να έχουν καλή πρόοδο στα σχολεία τους και μετά και στον αθλητισμό.  Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες τους και φυσικά και σε εσάς για το έργο που επιτελείτε».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares