Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 18:12

Βιλνέβ: καλή συμφωνία ο Μπότας στη Mercedes κι η επιστροφή του Μάσα στη Williams

Σε 70 ημέρες από σήμερα, επιστρέφει η Fomula 1 με την εκκίνηση του πρωταθλήματος του 2017. Κι ενώ όλες οι ομάδες δουλεύουν πυρετωδώς για την ετοιμασία των μονοθεσίων σε Mercedes και Williams ακόμα αναζητούν τους οδηγούς που θα κλείσουν τα αγωνιστικά τους δίδυμα πίσω από το τιμόνι. Περί αυτού μίλησε κι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997:

«Σίγουρα θα ήταν καλό, ο Μάσα έφερε πολλά στην ομάδα με την εμπειρία του και τη συμπεριφορά του, κι ο Μπότας είναι ένας οδηγός του Τότο Βολφ, οπότε μία συμφωνία μαζί του δε θα προκαλέσει έκπληξη. Πιστεύω ότι το άμεσο μέλλον της ομάδας (ενν. Williams) είναι ο Λανς Στρολ (ένας από τους δύο οδηγούς της Williams) οπότε είναι καλύτερο να έχει στο πλάι του ένα έμπειρο οδηγό όπως ο Φελίπε για να μπορεί και να το βοηθήσει.»

«Ο Λιούις (Χάμιλτον) είναι σίγουρα το φαβορί για τον τίτλο. Έχασε το πρωτάθλημα πέρυσι κι είμαι σίγουρος ότι δεν το δέχθηκε εύκολα, οπότε θα είναι πολύ επιθετικός μέσα στη σαιζόν. Εξαρτάται από το εάν υπάρχει πολύς σεβασμός για τον Μπότας ή όχι. Επειδή εάν δε σέβεται τον Μπότας, τότε απλά θα το πάρει χαλαρά. Άρα εξαρτώνται πολλά από αυτό.»

Αισιόδοξος ο Σεμπάστιαν Φέτελ για περισσότερους τίτλους

   Σχετικά με τις φιλοδοξίες του ότι θα κατακτήσει τίτλο με τη Ferrari μίλησε ο Γερμανός τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ενόψει της νέας σαιζόν που είναι προ των πυλών:

«Πιστεύω ότι είναι ερώτηση του χρόνου (για το εάν μπορεί να ξανά γίνει πρωταθλητής). Προφανώς ήταν μία μεγάλη αλλαγή όταν αποφάσισα να αλλάξω ομάδα, τη στιγμή που το έκανα. Ήταν ξεκάθαρο ότι θα μας έπαιρνε λίγο καιρό, (αλλά) είχαμε μία καλή χρονιά (το 2015) και πλησιάζαμε όλο και περισσότερο στη Mercedes. Αυτό ανέβασε τις προσδοκίες για το 2016.»

«Νομίζω ότι είναι λογικό όταν έχεις τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα κατασκευαστών (2015) να στοχεύεις στην πρώτη θέση (2016). Δεν πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει (2016), αλλά παρ' όλα αυτά στοχεύουμε στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα το 2017 ή τουλάχιστον να παλέψουμε γι' αυτό. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές αλλαγές που θα δούμε, πολλά αλλάζουν μέσα στην ομάδα που θα μας κάνουν ισχυρότερους, οπότε είμαι αισιόδοξος.»

Follow me on Twitter: @AlexTataris

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares