Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 23:55

Ευχαριστώ τον Αστέρα που τίμησε τη μνήμη της συζύγου μου

Ο προπονητής τους ΑΜΣ Φιλωτίου Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και η οικογένεια του πενθούν για το χαμό της συζύγου του Ιζόρα (Θεοδώρας) που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 61 της χρόνια στις 20 Δεκεμβρίου του 2016.

Πριν την έναρξη στο χθεσινό παιχνίδι της Β΄κατηγορίας, μεταξύ του Αστέρα Τραγαίας και του Μαρπησσαϊκού, έπειτα από αίτημα της ομάδας της Νάξου στην ΕΠΣ Κυκλάδων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της.

Ο ίδιος ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, έμαθε για τη κίνηση του Αστέρα τυχαία όταν βρέθηκε στο γήπεδο προς το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ίδιος, συγκινήθηκε έντονα και αφού ευχαρίστησε έναν – έναν τους παράγοντες του Αστέρα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, στη συνέχεια θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια, μέσω του sportcyclades.gr:

«Ήταν μία κίνηση που με αιφνιδίασε και με συγκίνησε πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τόσο τον πρόεδρο της ομάδας, όσο και την υπόλοιποι διοίκηση και τους παίκτες τις ομάδας. Πραγματικά οι άνθρωποι του Αστέρα έδειξαν πόσο καλοί άνθρωποι είναι, αφού σκέφτηκαν τον δικό μου πόνο και θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη της συζύγου μου. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!».

Να σημειωθεί ότι παρόμοιο αίτημα έχει γίνει και από την ομάδα του τον ΑΜΣ Φιλωτίου για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για το 2017 που θα είναι απέναντι στον ΑΟ Σύρου, την Κυριακή 22/1.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares