Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 21:00

Καφτηράνης: Η ΕΠΣ Κυκλάδων πιάστηκε αδιάβαστη

Με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο, κ. Χρήστος Καφτηράνης, καυτηριάζει το γεγονός που συνέβη την πρώτη μέρα του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου ποδοσφαιριστές από την Πάρο δε συμμετείχαν στον αγώνα με τα Δωδεκάνησα λόγω που δεν είχαν μαζί τα δελτία τους.

Ο κ. Καφτηράνης, φωτογραφίζει τον πρώην πρόεδρο κ. Σιγάλα ως υπεύθυνο, λέγοντας:

«Στην πιο σημαντικη στιγμη για την ΕΠΣ - στους αγωνες των μικτων μας ομαδων...οπως εγινε γνωστο η δικη μας ΕΠΣ " πιαστηκε αδιαβαστη και απροετοιμαστη". Ποδοσφαιριστες της Παρου δεν συμμετειχαν στον πρωτο αγωνα... Γιατι;;;; γιατι η αποστολη δεν ειχε τα δελτια των ποδοσφαιριστων ...οπως φυσικα θα επρεπε!!!

Γιατι ομως;;; μα φυσικα ...διοτι ολα "λειτουργουν στον αυτοματο".... Ποιος ηταν ο αρχηγος αποστολης ;;; Προσωπο μη εκλεγμενο και προσωπο που οταν ηταν στο τιμονι της ΕΠΣ ... δεν ασχολειτο με "τετοια" θεματα.... Επι τελους ποσο θα ταλαιπωρειται η ΕΠΣ και κυριως το κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο απο προσωπα που δεν τολμησαν να ζητησουν την ψηφο των ομαδων;;;  

Ποτε θα παψουν να λειτουργουν ως " ηγεμονες και παντογνωστες"....εις βαρος των σωματειων.;; Καλουμε τους εκλεγμενους της ΕΠΣ να αναλαβουν τις ευθυνες και επι τελους να λειτουργησουν με βασει την επιλογη των σωματειων και οχι με βασει τις συμπαθειες ή αντιπαθειες προσωπων....οποιος δεν μπορει παραιτειται!!!».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares