×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 16:09

Στο Φαρ-Ουέστ του ΔΑΚ, Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας ετοιμάζονται να τραβήξουν την.. σκανδάλη! [vid]

Η «μάχη των αιωνίων» στήνει το σκηνικό της. Δύο ομάδες έτοιμες να τα δώσουν όλα, δύο πρωταγωνιστές έτοιμοι να κάνουν κατάθεση ψυχής, ένα.. όμως εισιτήριο για το Final 4. Για ένα όνειρο. Ο δρόμος της πρόκρισης δεν χωράει δύο συνεπιβάτες. Αυτός που θα το θελήσει περισσότερο, αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που τα στατιστικά δεν παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Προγνώσεις δεν μπορούν να γίνουν με ακριβή επιχειρήματα. 

Η ψυχή και το πάθος περισσεύουν. Η δίψα για διάκριση, η δίψα για τίτλους, δίνει αυτό το έξτρα κίνητρο. Για όλους. Από τις αθλήτριες, μέχρι και τους επιτελείς. 

Η Νάξος και η Σαντορίνη δηλώνουν παρών σε ένα ραντεβού, που αν μη τι άλλο δεν συνιστάται για καρδιακούς. Τα θεμέλια του γηπέδου ετοιμοπόλεμα να δονήσουν από τις ιαχές του κόσμου. Ο παλμός, η ένταση είναι για.. γερά σκαριά.

Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας. Δύο μονομάχοι - ένας νικητής. 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00. Τόπος τέλεσης: ΔΑΚ Νάξου.

Τα πάντα έτοιμα για το αυριανό παιχνίδι. Με φόντο το Κύπελλο και το Final 4, οι δύο "ζεν-πρεμιέ" του γυναικείου βόλεϊ, ετοιμάζονται για ένα ρεσιτάλ, βγαλμένο από σκηνές φαρ ουέστ..

Εκεί που δεν πρέπει μόνο να είσαι γρήγορος, τραβώντας την σκανδάλη, πρέπει να σημαδέψεις και σωστά. Να έχεις πίστη και συγκέντρωση. Σκηνές αμερικάνικου ταμπεραμέντου και ένα πιστόλι να αχνίζει από.. μπαρούτι.

Το ΔΑΚ θα μετουσιωθεί στον μονοπάτι εκείνο, που τα όπλα σαν τίγρεις περιμένουν να δράσουν με περίσσια ορμή..!

Ραντεβού αύριο.

Εξαιρετικό βίντεο από τον συνεργάτη του site Μπάμπη Ιωσηφίδη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares