×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 16:01

«Πρώτος και καλύτερος …παίκτης ο κόσμος μας»

"Μέλι" στάζουν άπαντες στις τάξεις του Πανναξιακού για την παρουσία των οπαδών τους στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Κάδμο Θήβας το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι «κυανόλευκοι» φίλαθλοι για ακόμη μια αγωνιστική με τις φωνές τους και το χειροκρότημα τους ώθησαν τους παίκτες του Τάσου Βάβουλα προς τη νίκη και τα κατάφεραν στο έπακρον.

«Ο κόσμος μας είναι φοβερός. Δεν είναι ο έκτος, αλλά ο πρώτος και ο καλύτερος παίκτης μας. Μας δίνει αέρα η παρουσία του κοντά μας». Αυτά λένε οι αθλητές του Πανναξιακού στις μεταξύ τους κουβέντες κι αυτό αποδεικνύεται πλέον κάθε αγωνιστική, αφού και την περασμένη εβδομάδα το κλειστό της Πεντέλης είχε μετατραπεί σε «μπλε».


Οι «κυανόλευκοι» με το σφύριγμα της λήξης κατευθύνθηκαν προς τον κόσμο, όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι και τους χειροκρότησαν, ευχαριστώντας τους έτσι για την δυναμική τους παρουσία στον αγώνα.

Από την δική του πλευρά, ο εκ των αρχηγών του Πανναξιακού, ο Σπύρος Μάκαρης δεν τους ξέχασε! Έφυγε …σφαίρα για την καθιερωμένη Selfie νίκης αφήνοντας άπαντες με την απορία, αφού κανένας δεν περίμενε που θα κατευθυνθεί για να την αποθανατίσει.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας τους ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις στο μέλλον, ενώ σε ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του αγώνα από δικούς του ανθρώπους πως του ήρθε κι ανέβηκε στο σημείο που γίνεται η τηλεοπτική κάλυψη για τη φωτογραφία εκείνος τους απάντησε πως αυτό έγινε «πάνω στην τρέλα μου»… 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares