Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 18:08

Αυτοί οι διαιτητές δεν αξίζουν να σφυρίζουν στα γήπεδα μας

Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι της Λάβας Εμπορείου από την απόδοση της διαιτητικής τριάδας των Αγγέλου, Ρούσσου Ι. και Καλόγερα στο ντέρμπι με τον ΑΟ Μυκόνου.

Αμέσως μετά τη λήξη η ομάδα από το Εμπορείο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας σήμερα στην Μύκονο μένοντας πίσω από την κορυφή 7 βαθμούς .
Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς για την ομάδα προσπαθώντας να προηγηθεί , δυστυχώς όμως οι επόπτες της αναμέτρησης είχαν διαφορετική άποψη σταματώντας με υπόδειξη οφσάιντ αρκετές φάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν στην εστία του ΑΟ Μυκόνου με αποκορύφωμα την φάση στο 43 του 1ου ημιχρόνου όπου ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Ντεκίδη .
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ οι παίκτες μας πήγαιναν στα αποδυτήρια δέχθηκαν επίθεση από τον γενικό αρχηγό του ΑΟ Μυκόνου κ. Γιαβρουτα αμαυρώνοντας την εικόνα της φιλοξενίας της ομάδας του .
Εμείς σεβόμενοι την ιστορία του ΑΟ Μυκόνου δεν θα ασχοληθούμε με ακόμη έναν τσάμπα μάγκα των Κυκλάδων σε αντίθεση θέλουμε να συγχαρούμε τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας για την νίκη τους και να ευχαριστήσουμε ξανά όπως αναφέραμε και στην προηγούμενη μας επιστολή τον πρόεδρο κ Κούκα για την αλλαγή ώρας του αγώνα .
Όσο για την διαιτησία του αγώνα και ειδικά για τους βοηθούς θα αφήσουμε τους αρμόδιους να κρίνουν αν τέτοια άτομα αξίζουν να σφυρίζουν στα γήπεδα μας .

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares