Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 15:24

Renault: το ερωτηματικό του 2017

Σε μία φαντασμαγορική τελετή χθες η Renault Sport παρουσίασε το μονοθέσιό της για τη χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών. Η νέα R.S. 17 εντυπωσίασε μόλις αποκαλύφθηκε με τους φίλους της ομάδας να μετρούν αντίστροφα για να τη δουν τη Δευτέρα στην έναρξη της πρώτης περιόδου χειμερινών δοκιμών στη Βαρκελώνη.

Μαζί με το μονοθέσιο η γαλλική ομάδα παρουσίασε και του οδηγούς με το νεοαποκτειθέντα Νίκο Χούλκενμπεργκ να κλέβει την παράσταση.

Οι Νίκο Χούλκενμπεργκ, Τζόλυον Πάλμερ, και Σεργκέι Ριρότκιν (ως τρίτος ή αναπληρωματικός οδηγός) θα αναλάβουν να φέρουν τη Renault όσο πιο ψηλά μπορούν και να σημάνουν την αντεπίθεση της πρωταθλήτριας ομάδας το 2005 και το 2006. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της ομάδας ο νέος κινητήρας της Renault είναι κατά 95% διαφορετικός από τον περσινό, καθώς σχεδιάστηκε σχεδόν από την αρχή. Πριν λίγες ημέρες ο Κρίστιαν Χόρνερ (επικεφαλής της Red Bull Racing) προέβη στην παρακάτω δήλωση: "εάν η Renault φτιάξει ένα κινητήρα όπως μας έχει υποσχεθεί, τότε θα βάλουμε πολύ δύσκολα σε Mercedes και Ferrari".

Με λίγα λόγια ο κινητήρας θα είναι το σημείο αναφοράς και η αιχμή του δόρατος για τη R.S. 17. Όπως δήλωσε κι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ το φετινό μονοθέσιο δεν έχει καμία σχέση με το περσινό και στόχος της ομάδας θα είναι η πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Ήδη έχουν παρουσιαστεί τα μονοθέσια των Williams και Sauber, ενώ μέχρι την Κυριακή θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και μέχρι την Πέμπτη 2 Μαρτίου διεξάγεται στη Βαρκελώνη η πρώτη περίοδος χειμερινών δοκιμών, όπου ομάδες και οδηγοί θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τα μονοθέσιά του στην πίστα.

Follow me on Twitter: @alextataris

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares