Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 15:58

1ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου και Δρόμος Αφανούς Ναύτη

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου (21 χλμ) με αφετηρία τον Όρμο Κορθίου και τερματισμό την Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα εκκίνησης 11:45 πμ.


Παράλληλα διοργανώνει τον Αγώνα Δρόμου Αφανούς Ναύτη (8,5χλμ) με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα και τη διαδρομή να διέρχεται μέσα από το όμορφο χωριό Στενιές (Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα εκκίνησης 12:00 πμ).

androshalfmarathon.wordpress.com/epikoinwnia/

Συμμετοχή – πληροφορίες:

Για την συμμετοχή σας στον 1ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου και στον 1ο Αγώνα Δρόμου Αφανούς Ναύτη υπάρχει φόρμα-αίτηση εγγραφής με όλα τα στοιχεία, καταθέτοντας και το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ (μόνο για τον Ημιμαραθώνιο) στον αρ. λογαριασμού του συλλόγου στην Eurobank (αρ. λογαρ. 0026.0096.15.0200432598 ), με το ονομ/νυμο και την αιτιολογία. Εάν δεν γίνει η κατάθεση, δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας. Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο 

docs.google.com/forms/d/1g3vGNd34W60Hlm3BGOrDxhra0R_s61f4YaFivXgeV_c/viewform?edit_requested=true

Δικαίωμα συμμετοχής:

Όλοι οι αθλητές δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Κάτω των 18 ετών η εγγραφή απαιτεί την συγκατάθεση γονέα.

Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:

Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές, διασώστες και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σταθμοί εφοδιασμού:

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά τρία (3χλμ) με νερό, μπανάνα, ισοτονικό και τζελάκια. 

Σήμανση αγώνα:

Θα υπάρχει καθ’ όλη την διαδρομή αρίθμηση ανά χλμ, και στις διασταυρώσεις φύλαξη από εθελοντές. Θα προπορεύεται
όχημα της αστυνομίας.

Έπαθλα:

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια- διπλώματα-τεχνικό μπλουζάκι καθώς και μια σακούλα με διάφορα δώρα και τοπικά προϊόντα. 

Επίσης στον τερματισμό θα περιμένουν πλούσια κεράσματα για τους αθλήτες και τους εθελοντές από τοπικά προιόντα, προσφορά των τοπικών επαγγελματιών και συλλόγων.

Επίσης στις απονομές των νικητών θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα και στον πρώτο Ανδριώτη και στην πρώτη Ανδριώτισσα που θα τερματίσουν. Θα δοθούν συλλεκτικά αναμνηστικά στον πρώτο κάθε ηλικιακού group (41-55, 56-70, 71+) σε άντρες και γυναίκες


Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:

Θα υπάρχει στον τερματισμό στην Χώρα, ειδικός χώρος φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων.

Χρονομέτρηση:

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό cheap στον αριθμό του κάθε αθλητή που θα επιστρέφεται στον τερματισμό.

Μετακίνηση:

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες Golden Star Ferries και Fast Ferries στηρίζουντον Ημιμαραθώνιο Άνδρου προσφέροντας έκπτωση έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον αθλητή και τον συνοδό του. Επίσης υπάρχει και έκπτωση στα οχήματα έως 20%. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερα ο τρόπος έκδοσης και κράτησης εισιτηρίων.

Επίσης θα υπάρχει πούλμαν για την μεταφορά σας από το λιμάνι του Γαυρίου προς την εκκίνηση του αγώνα 21 χλμ στο Κόρθι, αλλά
και προς την εκκίνηση του δρόμου 8,5 χλμ στην Χώρα το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου 2017 το οποίο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (προσφορά του ΚΤΕΛ ΑΝΔΡΟΥ) για τους αθλητές μονο. Η μετακίνηση των αθλητών από τη Χώρα (τερματισμός) στην αφετηρία (Όρμος Κορθίου) θα γίνει δωρεάν το πρωί πριν τον αγώνα και είναι μία προσφορά του ΚΤΕΛ ΑΝΔΡΟΥ. Οι αθλητές που θα επιστρέψουν στο λιμάνη του Γαυρίου την Κυριακή δε θα πληρώσουν εισητήριο.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στον Ημιμαραθώνιο Άνδρου και στο Δρόμο του Αφανούς Ναύτη. Στον ευλογημένο βράχο μέσα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, στην Άνδρο της Αρχοντιάς τις Δημιουργίας του Πολιτισμού!

Πληροφορίες 6948519781, 2106515032, 6942633465

Με εκτίμηση,

Θεοδοσης Σουσούδης (Δήμαρχος Άνδρου)
Βλάσσης Καραβασίλης (Πρόεδρος Α.Π.Σ. Τελμησσός Νεας Μάκρης-Μαραθώνα)

------------------------------------------------------------------------------------------
The municipality of Andros Island in collaboration with A.C.C. (Athletic Cultural Club) Telmissos N.Makris-Marathon organize the first Half Marathon of Andros (road-race with a a distance of 21 km) on Sunday, April 30, 2017 at 11: 45 am. The starting line will be at the Korthi-Bay and the finish line will be at the main square of the capital of the island, Chora. 

Another circular road-race with a distance of 8,5 km (Race of the missing sailor) will take place on Sunday, April 30, 2017 at 12:00 noon between Chora main square (start and finish line) and Stenies village

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares