Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 12:49

Αν υπάρξει ξανά «εχθρική διαιτησία» θα αντιδράσουμε

Η Άνω Μερά μέσω της ακόλουθης επιστολής εκφράζει τη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία και για τα όσα συνέβησαν στο ματς Α.Σ. Άνω Μερά - Α.Ο. Μυκόνου. 

Η Μυκονιάτικη ομάδα, διαμαρτύρεται για 4 φάσεις, μεταξύ αυτών τριών γκολ που ακυρώθηκαν από το διαιτητή κ. Ζαράνη και την βοηθό κα. Κουκά.

Η σχετική επιστολή

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε  για  πρώτη  φόρα επίσημα  για  την διαιτησία για τα όσα συνέβησαν στον Κυριακάτικο αγώνα  μεταξύ των ομάδων μας  ΑΣ  ΑΝΩ  ΜΕΡΑΣ - ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ    με  μοναδικό πρωταγωνιστή  τον διαιτητή  του αγώνα.

Γνωρίζετε όλοι ,  ότι  από μόνοι μας  έχουμε κατά το παρελθόν δικαιολογήσει  λάθη κατά την διάρκεια του αγώνα πιστεύοντας ότι είναι ανθρώπινα  και είναι αποφάσεις  της  στιγμής και  όχι σκόπιμα , όταν όμως  τα λάθη σε έναν αγώνα   είναι τέσσερα  (4) και τα ακυρωθέντα  γκολ  (3) προβληματιζόμαστε ........ για την σκοπιμότητα ή την ανικανότητα , ανθρώπων που στο παρελθόν μας έχουν πείσει ότι   μπορούν  να φέρουν σε πέρας με επιτυχία  το έργο τους, όταν δε μετά τον αγώνα  στέλνουν μηνύματα και ζητούν συγνώμη, από  παράγοντες και ποδοσφαιριστές  προβληματιζόμαστε ακόμα  περισσότερο  !!!     

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται από την αντικειμενική και ίση μεταχείριση και των δυο αγωνιζόμενων ομάδων. Γνωρίζουμε ότι καταβάλετε τα μέγιστα για την εκπλήρωση των σκοπών που υπηρετείτε. Τέτοιοι διαιτητές πρέπει να αξιολογούνται  για το καλό του ποδοσφαίρου, και το δικό τους  ώστε στην συνείδηση των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών και των διοικήσεων των Σωματείων, οι οποίοι έχουν κρίση και άποψη, να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να αδικηθούν από τους διαιτητές, ότι είναι αντικειμενικοί στην κρίση τους και τυχόν λάθη είναι «ανθρώπινα».

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ζητήσουμε την εξαίρεση του  συγκεκριμένου  διαιτητή  από τους υπολοίπους αγώνες της ομάδας μας στο μέλλον . Αν οριστεί  ξανά σε δικό μας αγώνα θα τύχει  της καλής συμπεριφοράς μας και ευγένειας όπως το συνηθίζουμε με όλους τους διαιτητές.

Θέλουμε  όμως να παρέμβετε και να εφιστήσετε την αντικειμενικότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους με την Διαιτησία ώστε να σέβονται το ίδιο όλες τις ομάδες 
Κλείνοντας  ας μην εκληφθεί η μέχρι σήμερα ευγένεια μας, ως αδυναμία και επιφυλασσόμεθα , ανάλογα με τις ενέργειες σας, για τα νόμιμα  συμφέροντα του σωματείου μας .

Σε περίπτωση που υπάρξει τέτοια εχθρική διαιτησία απέναντι στην ομάδα μας θα υπάρξει άμεση αντίδραση  με μοναδικό στόχο τον σεβασμό στον κόπο και ιδρώτα των παικτών μας και των προπονητών μας .

 Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι   το βίντεο με τις   φάσεις  του αγώνα  και τα ακυρωθέντα  τέρματα  είναι στην διάθεσή  σας  

Με τιμή 

Το   ΔΣ   ΑΣ  ΑΝΩ  ΜΕΡΑΣ 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares