×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 23:24

«Volcans».. Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα! [vids]

Ο ΑΟ Θήρας καταφέρνει να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών ακόμα και όταν όλα είναι.. εναντίον του. Κοντά στην ομάδα, πιστοί στην μεγάλη τους αγάπη, ποιοι άλλοι; Οι «Volcans».. Ο Νίκος Ρούσσος μιλάει στο Sportcyclades.gr.

 Το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Αίαντα στον Εύοσμο, ίσως ήταν και η τελική «σφραγίδα» για την κατάκτηση της 4ης θέσης για τον ΑΟ Θήρας και την διαδικασία των πλέι - οφ.


 Εκεί που με μειονέκτημα έδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Πανίσχυρο - Ευρωπαίο - Κυπελλούχο Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε ωστόσο, ότι μόνο η ομάδα της Σαντορίνης, κατάφερε φέτος να κερδίσει τις ερυθρόλευκες, την πρώτη αγωνιστική.

Σε αυτή την δύσκολη αποστολή, όπως και σε κάθε αναμέτρηση του ΑΟ Θήρας οι ένθερμοι οπαδοί του συλλόγου οι «Volcans» κάνουν το ΔΑΠΠΟΣ, γήπεδο - εφιάλτη για τους αντιπάλους τους.

Ένας εκ των «εγκεφάλων» αυτής της ομάδας των ένθερμων οπαδών είναι και ο Νίκος Ρούσσος, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκλησή μας μίλησε για τον ΑΟ Θήρας, τους «Volcans», αλλά και τις  καλές σχέσεις που έχουν οι φίλοι του συλλόγου με την διοίκηση.

Καλησπέρα Νίκο και ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησής μας. Είσαι μέρος των «Volcans» με σταθερή παρουσία σε κάθε αγώνα του ΑΟ Θήρας, ειδικά εντός. Πες μας δυο λόγια καταρχάς. Πως ξεκίνησαν οι Volcans;

«Καλησπέρα . Όλα ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια . Μια παρέα 5-6 ατόμων είδαμε να γίνεται μια προσπάθεια να φτιαχτεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ! Μας άρεσε η όλη ιδέα και είπαμε πως μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει και μια δυνατή κερκίδα για να πάει ψηλά!»

Αυτή η ομάδα όμως εξελίχθηκε και δεν έμεινε στην παρέα των 6 ατόμων. Κάθε εβδομάδα γεμίζει το γήπεδο και βοηθάει τον ΑΟ Θήρας να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται έτσι δεν είναι;

«Έτσι ακριβώς είναι, ο κόσμος είναι ο 7ος παίκτης. Όλοι θέλουμε την Σαντορίνη ψηλά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει αυτό!»

Με την διοίκηση έχετε καλές σχέσεις; Στηρίζει την προσπάθειά σας;

«Με την διοίκηση έχουμε τις καλύτερες σχέσεις!!! Μας στηρίζει απόλυτα και είναι πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε και με την ευκαιρία θα θέλαμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!!»

Την ομάδα πως την βλέπεις τον τελευταίο καιρό; Παρά τα ατυχή αποτελέσματα έδειξε να επανέρχεται και επανέκτησε την 4η θέση.

«Όπως ο κάθε φίλαθλος θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει πάντα!! Στον αθλητισμό όμως δεν υπάρχει μόνο η νίκη άλλα και η ήττα. Γι'αυτό στα εύκολα Α.Ο Θήρας στα δύσκολα VOLCANS !!!!!»

1622465_789251511102913_1457952894_o.jpg

Nikos Roussos
 
Nikos

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares