Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 21:37

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου και η δέσμευση για το κλειστό

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την Εφηβική ομάδα του ΑΟ Μυκόνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκτός βέβαια των συγχαρητηρίων ο δήμαρχος, προχώρησε σε μία σημαντική δήλωση, καθώς  δεσμεύθηκε προσωπικά ότι μέσα στο 2017 θα προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για την αποπεράτωση των έργων στο κλειστό της Μυκόνου.

Η σχετική ανακοίνωση

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα μπάσκετ εφήβων του ΑΟ Μυκόνου, μας γεμίζει περηφάνεια και μας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον. Εκφράζω ολόψυχα τα θερμότερα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση για την μεγάλη αυτή διάκριση.
Η εμφάνιση σας στον τελικό του πρωταθλήματος ήταν επιβλητική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Η δική σας επιτυχία αναδεικνύει περαιτέρω την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών που δεκαετίες τώρα έχουν εγκαταλειφτεί και θέλω να ξέρετε, ότι θα σταθούμε αρωγοί προς αυτήν την κατεύθυνση. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, πως ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες προκειμένου να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι και δεσμεύομαι προσωπικά, πως εντός του έτους θα προκηρυχτεί ο διεθνής διαγωνισμός για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου, ένα πάγιο, δίκαιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Μυκόνου.
Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares