Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 12:16

Προπονείται στη Σύρο η Εθνική Ουγγαρίας [pics-vid]

Στο νησί της Σύρου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή η 35μελής Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης της Ουγγαρίας.

Το Εθνικό συγκρότημα της Ουγγαρίας δεν έχασε χρόνο αφού ήδη κάνει την προετοιμασία της στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης. Αρχικά στήθηκε ειδικός εξοπλισμός με ειδικά υποβρύχια ηχεία σε όλο το κολυμβητήριο.

Ο εκπρόσωπος της Ουγγρικής αποστολής ο οποίος είναι και μέλος του Προεδρείου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας της Ουγγαρίας, καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια την καθημερινότητα κατά την διάρκεια παραμονής τους.

Του 5μελούς προπονητικού team συμπεριλαμβανομένου και της μασέρ, ηγείται η Χρυσή Ολυμπιονίκης Ρωσίδα Natalia Tarasova, η οποία έχει αναλάβει εδώ και ένα χρόνο την ομάδα με στόχο να φέρει στην Ουγγαρία Χρυσά μετάλλια.

Ως γνωστόν η Ρωσία μονοπωλεί τα Χρυσά μετάλλια τα τελευταία 20 χρόνια σε όλα τα διεθνή τουρνουά. Ραντεβού στη Σύρο έχουν δώσει οι δύο ομάδες στις 6 Ιουνίου Ουγγαρία και Ρωσία, για να λάβουν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Hellas Beatles Cup το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας.

Σημειωτέο ότι από την 1η ημέρα παραμονής τους στο νησί, επιβεβαίωσαν και επίσημα την επιστροφή της ομάδας στο νησί στις αρχές Ιουνίου. Ο Αντώνιος Μαραγκός ως αποκλειστικός συνεργάτης για τη Σύρο γνωστών sports agents, αθλητικών σωματείων και Εθνικών Ομάδων διαφόρων αθλημάτων με μεταξύ αυτών τους φίλους και συνεργάτες τα αδέλφια Νίκο και Γιώργο της γνωστής οικογένειας Τζιοπάνου, σε συμφωνία που έκλεισαν με εκπροσώπους πολλών διεθνών ομάδων δείχνουν να έχουν μεγάλη ζήτηση για προετοιμασία τους στο νησί.

Η συγκεκριμένη συνεργασία κατάφερε και πέτυχε ανοιχτές προπονήσεις για το κοινό του νησιού για 3 ημέρες.

Ανοικτά για το κοινό οι προπονήσεις της Ουγγρικής αποστολής Η Ουγγρική Ομοσπονδία ενέκρινε τη δυνατότητα οι κάτοικοι της Σύρου, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού, να απολαύσουν για 3 ημέρες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος προπονήσεις με ειδικό περιεχόμενο έκπληξη.

Οι Συριανοί από την πλευράς του είναι έτοιμοι να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο τις αθλήτριες της Εθνικής Ουγγαρίας, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν την εξέδρα του κολυμβητηρίου να γεμίζει το τριήμερο, των ανοικτών προπονήσεων, αφού άπαντες θέλουν να δουν και να θαυμάσουν τα νεαρά κορίτσια να χορεύουν μέσα στο νερό.

Οι πόρτες του κολυμβητηρίου θα είναι ανοικτές για το κοινό, αυστηρά τις παρακάτω ώρες και μέρες και μόνο τη Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη. Όσοι θέλουν να δουν από κοντά τις προπονήσεις της αποστολής της Εθνικής Ουγγαρίας οι ώρες είναι από τις 09:00 έως τις 11:00 το πρωί.

Οι θεατές – επισκέπτες θα μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν δωρεάν τις τρεις (3) ειδικά διαμορφωμένες προπονήσεις με ειδικά σόου για το κοινό. Τέλος, επειδή αναμένεται μεγάλη προσέλευση, λόγω και του Τriathlon Camp που ακολουθεί μετά τις προπονήσεις της Ουγγρικής Εθνικής Ομάδας, παρακαλείται το κοινό για την έγκυρη προσέλευση. Ενημερωτικά για τον κόσμο της Σύρου, το άκρως ενδιαφέρον κομμάτι θα είναι μεταξύ 09.45 και 11.00.

Τα 6 διοικητικά μέλη της αποστολής από την πρώτη κιόλας ημέρας παρουσίας τους στην Σύρου, βγήκαν στα… στενά της Ερμούπολης, είδαν τις ομορφιές της Πρωτεύουσας των Κυκλάδων και ταυτόχρονα απόλαυσαν συνοδεία τοπικών συνεργατών τους το ποτό τους σε γνωστό παραλιακό μαγαζί.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares