×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 19:42

Συγχαρητήρια Καφτηράνη με αιχμές κατά της διοίκησης της ΕΠΣΚ

Μέσω επιστολής του ο επικεφαλής του συνδυασμού '' Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' κ. Χρήστος Καφτηράνης συγχαίρει τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές για το τέλος της χρονιάς, όπως φυσικά και τους πρωταθλητές, αφήνοντας όμως για ακόμη μία φορά αιχμές για τη λειτουργία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η επιστολή:

Τώρα και που τυπικα τελείωσαν τα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄κατηγορίας ( για τα φαιναλ φορ, καμια ενημέρωση) , μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και φυσικά πολλά - πολλά συγχαρητήρια στους παράγοντες και τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή!!

Πολλά συγχαρητήρια βεβαίως και στους πρωταθλητές!!!  Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά ....γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε απάντηση... ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων ανήκει στα Σωματεία της ( τα οποία θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουν) και δεν μπορεί να την αντικαταστήσει κανένα καφέ της Πλατείας Μιαούλη!!!

Η ΕΠΣ Κυκλάδων έγινε, δυστυχώς , "επιχείρηση" κάποιων εκλεγμένων και κάποιων μη εκλεγμένων προσώπων που λειτουργούν με μοναδικό στόχο την αυτοπροβολή τους και τίποτα άλλο!!! .

Αλήθεια... είναι να απορεί κανείς με τη συμπεριφορά του κ. Φρέρη, αλλά κυρίως με τους εκλεγμένους συνυποψήφιούς του , οι οποίοι αποδέχονται την συμπεριφορά του κ. Φρέρη και τις αποφάσεις που δεν προέρχονται από το ΔΣ αλλά είναι απόρροια συσκέψεων ...ενός καφέ!!!!.

Ελπίζουμε πως με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα υπάρξει η ανάλογη περισυλλογή και αυτοκριτική από όλους!!!!

Πάντως οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πάντες ...ό,τι βγαίνει από την ΕΠΣ Κυκλάδων δεν είναι αποφάσεις του ΔΣ....αλλά αποφάσεις ( το ξαναλέμε) συγκεκριμένων εκλεγμένων και μη εκλεγμένων προσώπων.' Ο νοών νοείτω'!!!

Χρήστος Καφτηράνης (Επικεφαλής Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares