Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 23:09

Ο Πέτρος Ραουζαίος συγχαίρει ΠΑΣ Τήνου και Αστέρα Τραγαίας

Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια στην ομάδα του έτερου νησιού καταγωγής μου τον Π.Α.Σ. Τήνου , για τη δίκαιη κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων, και του εύχομαι να έχει μία εξίσου ανάλογη και επιτυχημένη χρονιά στην Α΄ κατηγορία Κυκλάδων.

Οι κόποι, οι θυσίες, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, της Διοίκησης, των χορηγών - υποστηρικτών της ομάδας και του υπέροχου Τηνιακού κόσμου, ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Αστέρα Τραγαίας Νάξου για την τη συμμετοχή της στον Τελικό της Β΄ Κατηγορίας Κυκλάδων και για τη φετινή της επιτυχημένη χρονιά της εύχομαι να έχει μία ακόμη καλύτερη και επιτυχημένη χρονιά στο Πρωτάθλημα του 2017-2018!!!

Τέλος τα ποιο θερμά συγχαρητήρια αξίζουν για την άψογη και γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Στενής , όπου η συγκεκριμένη ατμόσφαιρα και φιλοξενία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους!!!

Στο συγκεκριμένο αγώνα αναδείχθηκε στο έπακρο η Κυκλαδίτικη φιλοξενία και ιδίως ο Τηνιακός φιλόξενος "πλούτος" και πολιτισμός, και ότι πάνω από ομάδες, νικητής πρέπει να είναι ο Αθλητισμός και ότι ο Αθλητισμός και εδώ συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο "ενώνει" τα νησιά μας!!!

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Με εκτίμηση

Πέτρος Ραουζαίος

939d878f2b28623d46f9f4a590fb2b2a_XL.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares