Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 13:24

Καταγγελία γονέα κατά διαιτητή Πετρόπουλου

Ο Γιάννης Δελώτης, πατέρας αθλήτριας της ομάδας Κορασίδων του Περιστεριώνα καταγγέλλει απρεπή συμπεριφορά και κακή απόδοση του διαιτητή Πετρόπουλου στον ημιτελικό του Final Four Μπάσκετ Κορασίδων, ΑΕ Σαντορίνης - ΤΑΚ Περιστεριώνας που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη.

Ο κ. Δελώτης, αφού έδωσε την επιστολή στη δημοσιότητα στη συνέχεια την κοινοποίησε στον Σύνδεσμο Διαιτητών και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Διαβάστε την καταγγελία: 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΔΚΑΚ ( Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων)

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ΕΣΚΚ

ΤΗΝΟΣ 13/4/2017

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας αναφέρω -  καταγγείλω  περιστατικό που συνέβη  στη Σαντορίνη 2/4 /2017  με τον διαιτητή του ημιτελικού της προηγούμενης μέρας  ( 1/4/2017) κο Χ. Πετρόπουλο, μεταξύ Σαντορίνης – ΤΑΚ Περιστεριώνας Τήνου.

Ονομάζομαι Γιάννης Δελώτης  είμαι από την Τήνο, λόγω επαγγέλματός μου φιλοξενώ δωρεάν αρκετές ομάδες των Κυκλάδων στην Τήνο. Σας μεταφέρω αυτούσιο το διάλογο στο περιστατικό που συνέβη  παρουσία κόσμου με το διαιτητή κο Χ. Πετρόπουλο .

Στις 2/4 λοιπόν και μετά τη λήξη του αγώνα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας  μεταξύ Σαντορίνης  - Καλλιθέας στην έξοδο του Γηπέδου συνάντησα τον κο Χ Πετρόπουλο και θεώρησα σκόπιμο να τον ρωτήσω :

ΓΔ – κε Πετρόπουλε γεια χαρά σας Είμαι ο Γιάννης ο Δελώτης από την Τήνο .Χθες εσείς ήσασταν ο διαιτητής του αγώνα Σαντορίνη –ΤΑΚ Τήνου?

ΧΠ –Ναι ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΓΔ – Πολύ καλά . ¨Όταν σας διαμαρτυρήθηκαν 3 κορίτσια από τον ΤΑΚ ότι ένα κορίτσι της Σαντορίνης δαγκώνει κατά τη διεκδίκηση της μπάλας εσείς τι κάνατε ?

ΧΠ – ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ . ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ

ΓΔ –Μα δε σας μίλησα για χτυπήματα , σας είπα ότι δαγκώνει ! Γιατί μετά το τέλος του αγώνα το κορίτσι Ε Πετροπούλου του ΤΑΚ – Τήνου το πήγα στο νοσοκομείο Σαντορίνης και το διαπίστωσαν οι γιατροί και έχω και φωτογραφίες  .

ΧΠ – ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΔ- Είστε διαιτητής και τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές .!!

Στη συνέχεια ο κος Χ Πετρόπουλος μου μίλησε πολύ άσχημα   παρουσία κόσμου και μου ζήτησε  το όνομά μου με απειλητικό και διάθεση να με τρομοκρατήσει ( υπονοώντας ότι θα κινηθεί εναντίον μου). Ασφαλώς εγώ του έδειξα την ταυτότητά μου για να είναι σίγουρος για το όνομά μου . Έφυγε βρίζοντας  .

Σας αναφέρομαι και στο Φύλλο αγώνα και θα παρατηρήσετε με τον προβληματισμό που με διακατέχει και εμένα τη διαφορά των φάουλ. 32 φάουλ  έχει χρεώσει τον ΤΑΚ Τήνου και 18 τη Σαντορίνη σε πρωτάθλημα κοριτσιών .

Θεωρώ αδιανόητο ως πατέρας αθλήτριας που συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα ( εκτός των άλλων)  και ως ένας από τους φανατικότερους φιλάθλους των πρωταθλημάτων των Κυκλάδων να παρουσιάζει κάποιος διαιτητής τέτοια απάθεια σε αντιαθλητικές ενέργειες όπως το δάγκωμα που καμία σχέση  δεν έχει με το άθλημα που αγαπάμε και να αντιμετωπίζει με τέτοια υπεροψία αθλητές – αθλήτριες και φιλάθλους αλλά και τις ίδιες τις κατηγορίες και φωνές για αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Συνημμένες και οι φωτογραφίες από το δαγκωμένο χέρι της αθλήτριας κας Πετροπούλου.

Παρακαλώ πολύ να ενεργήσετε τα δέοντα και θα ήθελα να ενημερωθώ για την όποια ενέργειά σας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Δελώτης

Τηλ 697 250 5003 

FYLLO AGWNA 001 1IMG 20170402 132426IMG 20170402 132432IMG 20170402 132434

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares