Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 19:22

Μείνετε συντονισμένοι... Έρχεται το ''Andros Trail Race''

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Andros Trail Race , του πρώτου αγώνα ορεινού τρεξίματος που έγινε στο νησί της Ανδρου το 2016, η διοργάνωση επιστρέφει με το 2o Andros Trail Race 2017.

Αυτή τη φορά το διήμερο θα πλαισιώθεί και από άλλες παράλληλες αγωνιστικές διαδρομές 5χλμ και 1χλμ σε διαφορετικά μονοπάτια του πεζοπορικού δικτύου, και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Τα βασικά αγωνίσματα των 24χλμ και 10 χλμ θα διεξαχθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στην περιοχή Κορθίου και τους γύρω οικισμούς.

Ο κάθε αθλητής θα έχει την ευκαιρία να αντικρίσει γραφικούς οικισμούς, καλντερίμια, πέτρινα αλώνια, εντυπωσιακές ξερολιθιές, ανεμόμυλους, νερόμυλους, πέτρινα γεφύρια, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς και τοπίου που εντυπωσιάζει! Επίσης θα ζήσει την εμπειρία να περάσει μέσα από τα μεγαλύτερα και πλέον διακεκριμένα μνημεία της Άνδρου, όπως το Μοναστήρι Παναχράντου και το Μεσαιωνικό Επάνω Κάστρο.

Τη διοργάνωση του αγώνα αναλαμβάνει και εφέτος η Trekking Andros  & Outdoor Activities με συνδιοργανωτές το Δήμο Ανδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το Andros Trail Race συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων Ορεινού Τρεξίματος Cyclades Trail Cup.

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια και t-shirt του αγώνα, ενώ οι πρώτοι θα λάβουν μοναδικά έπαθλα φιλοτεχνημένα από ντόπιους καλλιτέχνες, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Ενα μεγάλο αθλητικό γεγονός ετοιμάζεται πάλι για τις Κυκλάδες. .. εμείς θα προσπαθήσουμε να σας χαρίσουμε και εφέτος μοναδικές αθλητικές στιγμές και όχι μόνο ....

Μείνετε συντονισμένοι ....οι προετοιμασίες ξεκίνησαν ......

Σας παρουσιάζουμε το μεγάλο videoclip του αγώνα για να πάρετε μία γεύση από την περσινή διοργάνωση.

Φωτογραφίες από το 2016

Εκκίνηση & Τερματισμοί A.T.R. 2016

 

-

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares