Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 21:06

Δελώτης: Λυπάμαι για την απάντηση του Συνδέσμου Διαιτητών

Με νέα του επιστολή ο κ. Γιάννης Δελώτης -πατέρας αθλήτριας του Περιστεριώνα- στρέφεται κατά της έγγραφης απάντησης του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, που είχε ως στόχο την υπεράσπιση του μέλους του, διαιτητή κ. Πετρόπουλου.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Δελώτης είχε καταγγείλει επώνυμα κακή συμπεριφορά και ανοχή σε δαγκωματιές που όπως υποστήριξε έγιναν κατά αθλήτριας του Περιστεριώνα στον ημιτελικό του Final Four ΑΕ Σαντορίνης - Περιστεριώνας.

Αναλυτικά η νέα επιστολή:

Προς το Σύνδεσμο Διαιτητών Κυκλάδων

Κύριοι

Μετά λύπης σαν φίλαθλος του μπάσκετ διάβασα την ανακοίνωση του Συνδέσμου σας .

Θα περίμενε κανείς σαν ένωση Διαιτητών του Μπάσκετ να υπερασπιστείτε το άθλημα και τα παιδιά και όχι αβασάνιστα το μέλος του συλλόγου σας κο Χ Πετρόπουλο . Αλλά ως φαίνεται σας ενδιαφέρει περισσότερο το φαίνεσθαι  ( υπεράσπιση του μέλους σας ) γιατί θεωρείτε ότι μπορείτε να υπάρχετε και χωρίς τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ .

Και ενώ στο σημ.. νο 1 της απάντησης – ανακοίνωσής σας αναφέρεστε ότι πράγματι υπήρξε αθλήτρια που δάγκωσε την αντίπαλό της , το περνάτε εξ απαλών ονύχων λέγοντας απλά ότι ήταν μια αντιαθλητική πράξη .Όπως λέμε απλά πετάτε την μπάλα στην εξέδρα .

Εγώ ,δεν σας έγραψε για κακή διαιτησία . Αυτά είναι δικά σας συμπεράσματα . Σας έγραψα ότι τρεις αθλήτριες κατά τη διάρκεια του αγώνα κατήγγειλαν στον διαιτητή Χ Πετρόπουλο ότι μια αθλήτρια της αντίπαλης ομάδας τις δαγκώνει .

Και αντί εσείς αυτό το θέμα να το ερευνήσετε για να μην ξανασυμβεί , να υπερασπιστείτε τα παιδιά και το άθλημα – γιατί χωρίς τα παιδιά δεν θα υπάρχουν και διαιτητές εσείς απλά ενδιαφερθήκατε αν έχει  θιγεί ο συνάδελφός σας .

Εγώ δεν έγραψα ότι η Τήνος έχασε από κακή διαιτησία ούτε μέμφθηκα το ήθος του Κου Χ Πετρόπουλου .

‘Όταν συνέβη το περιστατικό στο γήπεδο της Σαντορίνης υπήρχε παρουσία 20 -30 ατόμων  οι οποίοι και επεσήμαναν  το γεγονός της έλλειψης σοβαρότητας και της απάθειας  σε αντιαθλητικές ενέργειες από το συγκεκριμένο διαιτητή , ενώ εσείς αναφέρεστε  σε σχόλια ανθρώπων που δεν ήταν καν παρόντες .

Η απάντησή σας και μόνο δείχνει ενοχή .

Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο αυτήν την αντιπαράθεση , ελπίζοντας ότι τέτοιες πράξεις  δεν θα επαναληφθούν .

Μετά τιμής

Γιάννης Δελώτης 

Διαβάστε την αρχική καταγγελία του κ. Δελώτη

Διαβάστε την απάντηση του Συνδέσμου Διαιτητών Κυκλάδων

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares