Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 13:48

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 1ου Αγώνα Δρόμου «Sifnos Run»

Ο Δήμος Σίφνου και το Sifnos House υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου στη Σίφνο με την ονομασία «Sifnos Run», την Κυριακή 30 Απριλίου στις 10 το πρωί.

Τρεις μέρες απέμειναν μέχρι την Κυριακή το πρωί στις 10:00, όπου θα δοθεί η εκκίνηση του ''1ου Sifnos Run''.


Περισσότεροι από 400 δρομείς θα ξεχυθούν στην διαδρομή που θα ξεκινήσει από τις στολισμένες Καμάρες, μπροστά από το Λιμεναρχείο δίπλα στη θάλασσα, θα διασχίσει την παραλία και μέσα από ένα πανέμορφο ανοιξιάτικο τοπίο θα φτάσει μέχρι τη Χώρα την Απολλωνία.

Είναι η εποχή που η Σίφνος είναι καταπράσινη και μυρωδάτη. Οι τυχεροί δρομείς θα απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία και θα μπορούν μετά από χρόνια να λένε «ήμουνα και εγώ εκεί, στο πρώτο Sifnos Run, την Πρωτομαγιά του 2017».

Η Σίφνος υποδέχεται για πρώτη χρονιά τους φίλους δρομείς. Η πατρίδα του Τσελεμεντέ και της κεραμικής τέχνης, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα όριά σας σε τρεις διαδρομές, ένα 10άρι που ξεκινάει από το λιμάνι, φτάνει ως την Απολλωνία (Χώρα) με υψομετρική διαφορά περίπου 160 μέτρα κι επιστρέφει στις Καμάρες, την πιο ήπια διαδρομή των 5 χλμ., καθώς και τα 1000 μ. για τους μικρούς φίλους του αθλήματος. 

Παράλληλες εκδηλώσεις

Οι διοργανωτές του 1ου Sifnos Run έχουν φροντίσει για τους συμμετέχοντες και οργανώνουν πάστα πάρτι την παραμονή του αγώνα.

Θα διεξαχθεί επίσης εκδήλωση με θέμα τη Μεσογειακή διατροφή με ομιλήτρια την Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου σχετικά με την εφαρμοσμένη διατροφογενετική και τα ευεργετικά οφέλη της Μεσογειακής διατροφής στα γονίδιά μας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Απριλίου

10:00 – 13:00 : Παραλαβή Race Pack ( Πακέτα Αθλητών )

18:00 – 20:00 : Παραλαβή Race Pack ( Πακέτα Αθλητών )

19:00 – 21:00 : Pasta Party by Da Claudio Italian Restaurant

Κυριακή 30 Απριλίου

08:00 – 09:30 : Παραλαβή Race Pack ( Πακέτα Αθλητών )

09:45 π.μ. – Τεχνική Ενημέρωση του Αγώνα

10:00 π.μ. – Έναρξη Αγώνα και 5 και 10 Χιλιομέτρων

12:00 π.μ. – Απονομές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διοργάνωσης του 1ου αγώνα δρόμου Sifnos Run την Κυριακή 30 Απριλίου, θα γίνουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο Απολλωνίας-Καμαρών (ακριβώς μετά το δημοτικό πάρκινγκ της Απολλωνίας) και αντίστροφα στο δρόμο Καμαρών-Απολλωνίας από τις 09:15 έως τις 12:45,

– θα απαγορευτεί η διέλευση παντός τροχοφόρου από και προς το λιμάνι των Καμαρών από τις 09:00 έως τις 13:00, τόσο από τον κεντρικό δρόμο όσο και από τον περιφερειακό δρόμο του οικισμού των Καμαρών. Οι ιδιοκτήτες ταξί, επαγγελματικών οχημάτων για την παραλαβή επισκεπτών από το Seajet, θα μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο κεντρικό πάρκινγκ Καμαρών, πριν από το απαγορευτικό σήμα, και θα αναχωρήσουν ακολουθώντας υποχρεωτικά τη διαδρομή Καμάρες-Βορεινή-Τρουλάκι-Αρτεμώνα κ.λ.π., προκειμένου να κατευθυνθούν στον προορισμό τους,

– θα απαγορευτεί από τις 09:15 έως τις 12:45 η πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο του οδικού δικτύου Απολλωνίας-Καμαρών και συγκεκριμένα από:

– τη διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου της Απολλωνίας (Γεφύρι),

– το δρόμο προς το δημοτικό κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας,

– το δρόμο προς την περιοχή “Μουγγού”,

– το δρόμο προς το φράγμα των Καμαρών,

– το δρόμο προς τον ποταμό των Καμαρών,

– το δρόμο προς το υδραγωγείο των Καμαρών,

– το δρόμο προς το ξενοδοχείο “ΚΙΚΗ” στις Καμάρες,

– το δρόμο προς το ξενοδοχείο “ΜΥΡΤΩ” στις Καμάρες,

– το δρόμο προς την Αγία Μαρίνα Καμαρών (πλησίον της επιχείρησης 1ο MOTO CAR),

– το δρόμο προς την παιδική χαρά Καμαρών, απέναντι από το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων “ΝΙΚΗ”.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι:

– όσοι επιθυμούν να μεταβούν οδικώς στις Καμάρες μετά τις 09:15 προκειμένου να συμμετάσχουν στον αγώνα, να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση ή για οποιαδήποτε άλλο λόγο, θα μπορούν αντίστοιχα να μετακινούνται κάνοντας τη διαδρομή “Αρτεμώνα-Τρουλάκι-Βορεινή-Καμάρες”,

– για τη μετακίνηση αθλητών, συνοδών, εθελοντών και των επισκεπτών που μένουν σε διάφορους οικισμούς εκτός Καμαρών, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δρομολόγιο από λεωφορείο του Δήμου, με αναχώρηση από την κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα στις 09:00 και διαδρομή “Αρτεμώνα-Απολλωνία-Καμάρες” (άφιξη στις Καμάρες στις 09:15) και αντίστοιχα αναχώρηση από τις Καμάρες για Απολλωνία-Αρτεμώνα στη 13:00.

Τέλος, σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε με τη παρουσία σας τη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες αθλητές.   

 Σίφνος, 27.4.2017

 Ο Δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares