×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 22:53

Συμβουλές προς "ιπτάμενους" Προέδρους..

Το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σίγουρα δεν είναι τοπικό. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα, τα οικονομικά μεγέθη πολλαπλασιάζονται. Το να σταθείς όρθιος (βλέπε Πανθηραϊκό) δεν θέλει φρου-φρου και αρώματα. Θέλει μεγάλη τσέπη και δουλειά.

Όταν από την μία στιγμή στην άλλη επρόκειτο να βρεθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω, να κουβεντιάσεις με ανθρώπους έμπειρους γύρω από το χώρο, να βρεις τις απαιτήσεις που χρειάζονται ώστε να παρουσιάσεις ένα ομοιογενές σύνολο και στο τέλος να βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη, ώστε να έχεις να περιμένεις κάτι. Τα υπόλοιπα είναι το λεγόμενο «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».


Καλά ήταν έως εδώ. Οι θεατρινισμοί και το «εγώ» εκεί που θα ακροβατήσεις θέλουν απόλυτη σιγή. Η μπάλα όταν γίνεται.. επαγγελματική σταματά να έχει τον χαρακτήρα του αστείου. Η Γ' Εθνική και ο ανταγωνισμός που πηγάζει είναι μεγάλος. Μοναδικός.

Η φανέλα είτε λέγεται πράσινη, κίτρινη, κόκκινη, μπλε, δεν παίζει κανένα ρόλο από την στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν έχεις την σοβαρότητα να διαχειριστείς την κατάσταση. 

Ένα μεγάλο θέατρο του παραλόγου, με δίψα για διαφήμιση, δίψα για το απόλυτο «εγώ», και κανά μπουζουκάκι το βράδυ. Έτσι για ντεκόρ.

Βραδάκια με επιτυχίες, αγκαλιά με αντιπροέδρους, συμβούλους, γραμματείς και φαρισαίους, και στην τσέπη το πούρο. 

Τηλέφωνα, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, dj's, εκδηλώσεις, κούπες, παράσημα και ο αρχηγός, αρχηγός!

Το ψώνιο θέλει και χρήμα

Δεν πρόκειται να ονοματίσω κάποιον. Άλλωστε όποιος κατάλαβε - κατάλαβε. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν φωτογραφίζω τον χ ή τον ψ.

Σημασία έχει ότι πλέον αυτή η απέραντη παρορμητικότητα πρέπει να σταματήσει. Το αφιλοκερδώς φαίνεσθαι ανήκει πια στο παρελθόν.

Τώρα πας για άλλα. Πιο μεγάλα. Κοίτα γύρω σου εξερεύνησε την κατάσταση και πράξε αναλόγως. Χωρίς ίντριγκα και άλλα τέτοια χαζά.

Καλό θα ήταν επίσης να βαδίσεις στα χνάρια των προηγούμενων. Που είτε τα κατάφεραν, είτε όχι, έγραψαν τις δικές τους σελίδες, στο δικό τους μουσείο.

Το παν είναι τα λεφτά. Έχεις; Προχωράς. Δεν έχεις; Πατώνεις.

Ο κόσμος πλέον ξέρει και απαιτεί

Τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο, ο κόσμος πλέον μέσα από την μεγάλη γκάμα της ενημέρωσης μπορεί και έχει δικαιωματικά την δική του άποψη.

Είναι πασιφανές ότι δύσκολα θα τον πιάσεις κορόιδο, ενώ ακόμα πιο δύσκολο είναι να κερδίσεις τον σεβασμό του.

Είτε λέγεσαι πρόεδρος, είτε αντιπρόεδρος, είτε οποιοδήποτε μέλος ενός συλλόγου θα πρέπει να είσαι αντάξιος των προσδοκιών της εκάστοτε ομάδας.

Η Γ' Εθνική ή αν θέλετε να πάμε πιο ψηλά η Football league δεν είναι τοπικό. Θέλει ιδρώτα, θέλει κόπο και πάνω απ' όλα ρευστό, έτσι ώστε να μπεις στο καβούκι των μεγάλων.

Πρέπει να σταματήσεις να κυνηγάς την κάμερα. Πρέπει να δεις την ρεαλιστική πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι.

Ο κόσμος από "γραφικούς" παράγοντες, δόξα το Θεό, χόρτασε.
 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares