×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 01:32

Ο Φοίνικας ευχαριστεί τον χρυσό χορηγό ''CITYINSURANCE''

Μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ευχαριστεί για την στήριξη που της παρείχε ο χρυσός χορηγός ''Cityinsurance''.

Η ''Cityinsurance'' στάθηκε δίπλα στον σύλλογο, που εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί ανάμεσα στα μεγάλα κλαμπ της χώρας.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φοίνικα

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ευχαριστούν θερμά το Χρυσό Χορηγό CITYINSURANCE για την εξαιρετικά σημαντική υποστήριξη και την πολυδιάστατη προσφορά προς την ομάδα, σε μια μεταβατική χρονιά που ήταν καθοριστική για τη μελλοντική της πορεία.

Πέραν της υλικής υποστήριξης, η CITYINSURANCEξεφεύγοντας από το στενό επιχειρηματικό προφίλ, συμμετείχε σε μια σειρά κοινωνικών δράσεων της ομάδας, όπως ενδεικτικά στη διοργάνωση της Μουσικής Βραδιάς Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στις 18/12/2016 για την ενίσχυση των συλλόγων ‘Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου’ και ‘Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλάδων’. Επιπλέον, στις 6/4/2017 η CITYINSURANCE διοργάνωσε με δική της πρωτοβουλία εκδήλωση για το κλείσιμο της χρονιάς σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο της Αθήνας όπου δεξιώθηκε  τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η CITYINSURANCE πίστεψε στην ομάδα μας, μια ομάδα που εδρεύει σε ένα κυκλαδονήσι στο κέντρο του Αιγαίου, αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για τη Σύρο σε πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, κάνει τους Συριανούς φιλάθλους να νιώθουν υπερήφανοι, επιμένει να πρωταγωνιστεί στο ανώτερο δυνατό αθλητικό επίπεδο και υπηρετεί με συνέπεια τα αθλητικά ιδεώδη». 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares