Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 14:18

Ο Ρικιάρντο βρίσκει "πολύ σκληρές" τις σκληρές γόμες τής Pirelli

Το γκραν πρι της Ισπανίας είναι μόλις μία εβδομάδα μακριά και η Pirelli επέλεξε τις τρεις πιο σκληρές της γόμες των σλικ ελαστικών για να προμηθεύσει τις ομάδες, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Αυστραλό οδηγό της Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντο.

«Θα χρησιμοποιήσουμε τα σκληρά ελαστικά για πρώτη φορά φέτος στη Βαρκελώνη. Δεν είμαι σίγουρος εάν θα μας βοηθήσουν ή όχι, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι καλά για κανένα. Ήδη τα ελαστικά (ενν. τα υπόλοιπα) είναι αρκετά σκληρά, άρα οι σκληρότερες γόμες είναι απλά πολύ σκληρές. Εύχομαι για το καλό της Βαρκελώνης να κάνει ζέστη κι έτσι αυτά τα σκληρά ελαστικά να λειτουργήσουν, αλλά εάν είναι πιο δροσερά θα είναι πραγματικά δύσκολα για όλους.»

Σχετικά με τις σημαντικές αναβαθμίσεις, που ανακοίνωσε η ομάδα του ότι θα φέρει, δήλωσε:

«Ελπίζω οι αναβαθμίσεις να μας δώσουν κάποιες πραγματικές πιθανότητες να παλέψουμε με τις Mercedes και Ferrari ή τουλάχιστον να είμαστε κοντά. Ο λόγος που τις φέρνουμε στη Βαρκελώνη είναι, ότι τα φέραμε όλα πίσω στο εργοστάσιο και ήμασταν πολύ απασχολημένοι, οπότε τώρα πιστεύω ότι θα είναι ταχύτερη η βελτίωση. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στο παρασκήνιο επιβραβεύονται. Είναι ωραίο συναίσθημα για όλους όταν δουλεύουν οι αναβαθμίσεις.»

Λόου: σημαντική η εμπειρία του Μάσα για το Στρολ

Ο επικεφαλής μηχανικός τής Willams, Πάντι Λόου, μίλησε για τη βοήθεια που προσφέρει στο 18άχρονο Λανς Στρολ ο πολύπειρος Φελίπε Μάσα, ο οποίος τελικά πέρυσι δεν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και συνεχίζει για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη.

«Εκτιμούσα το Φελίπε ως αντίπαλο για πολλά χρόνια (ο Λόου μέχρι πέρυσι ήταν μηχανικός της Mercedes και συμπεριλήφθηκε στα ανταλλάγματα της Williams για να σπάσει το συμβόλαιο του Μπότας). Συγκεκριμένα το 2008 όταν ήμουν με τη McLaren και το Λιούις (Χάμιλτον) και ήταν μία πολύ σκληρή μάχη μεταξύ των δύο οδηγών, αλλά και των δύο ομάδων.»

«Έκανε φανταστική δουλειά εκείνη τη χρονιά, κι όπως γνωρίζετε, ήταν για πολύ λίγο παγκόσμιος πρωταθλητής, άρα ο Φελίπε είναι οδηγός παγκόσμιας κλάσης, κι είναι φοβερό να δουλεύεις μαζί του. Η εμπειρία του είναι απλά απεριόριστη, κι είναι από τους ανθρώπους που βλέπεις μέσα στο αυτοκίνητο και δεν ανησυχείς για το εάν θα δράσουν σωστά, επειδή μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με το αυτοκίνητο.»

«Αυτό είναι φανταστικό να το έχεις, ειδικά όταν ο Λανς είναι ακόμα στην περίοδο που μαθαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Φελίπε βοηθάει πάρα πολύ στο να καθοδηγεί στο γκαράζ και να βοηθάει το Λανς να γίνει πιο γρήγορος.»

Follw me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares