Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 23:56

Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα διοίκηση

Λίγες ώρες μετά τη σημερινή συνάντηση του ΑΟ Σύρου, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος με επιστολή του προς τα ΜΜΕ κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από την ηγεσία της ομάδας του Νταμπλούχου Κυκλάδων.

Μετά από τέσσερα χρόνια και με ένα επιτυχημένο έργο στο τιμόνι του ΑΟ Σύρου, έχοντας συμμετοχές σε τελικούς, ένα Κύπελλο και με το κερασάκι στην τούρτα το φετινό νταμπλ, ο κ. Φώσκολος συγκαταλέγεται μέσα στους πιο επιτυχημένους προέδρους που έχουν περάσει από την ιστορική ομάδα της Σύρου.

Ο ίδιος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, αφήνει χώρο στου επιχειρηματίες που έχουν προσεγγίσει τον σύλλογο, δηλώνοντας πάντως ότι θα παρέχει οποιαδήποτε στήριξη και αν χρειαστεί.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Φώσκολου

Κάποιες φορές η δική μας θέληση μπορεί να μην είναι αρκετή ώστε να προσπεράσει προσωπικές υποχρεώσεις.

Μετά λοιπόν από ώριμη σκέψη και προβληματισμό και με αρκετά προσωπικά θέματα να με απασχολούν αυτό το διάστημα αποφάσισα να κάνω πράξη αυτό που έχω προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό.

Τέσσερις (4) αγωνιστικές σεζόν στο τιμόνι της ομάδας, γεμάτος από συναισθήματα, πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα πίσω, καθώς βλέπω ότι ο ΑΟ Σύρου μπορεί να προχωρήσει και χωρίς εμένα στην ηγεσία του. Υπάρχουν άνθρωποι στο νησί που μπορούν να ηγηθούν της προσπάθειας και εγώ υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους.

Μπορεί οι τελευταίες συναντήσεις να μην έχουν δώσει το στίγμα, όμως βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συγκεκριμένους ανθρώπους που τους θεωρώ ικανούς να οδηγήσουν την ομάδα μας στη Γ΄Εθνική.

Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο μεσσίας, ούτε αυτός που από μόνος του μπορεί να τα κάνει όλα. Σε αυτό λοιπόν το μοντέλο και με εμένα αρωγό και συνοδοιπόρο της προσπάθειας, είμαι ο πρώτος που θέλει να πετύχει στο απόλυτο το επόμενο βήμα.

Εγώ θα είμαι εδώ, θα βοηθήσω υλικά, ηθικά και με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδας που όλοι αγαπάμε! ΤΟΝ ΑΟΣ ΜΑΣ…

Ο πρώην πρόεδρος  και παντοτινά ΑΟΣιτης Γιώργος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares