Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 21:02

Φρέρης: 6 εκ. για μισθούς η ΕΠΟ... Κάνουμε υπομονή ως τις εκλογές!

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων σε αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε στο gazzetta.gr, όπου έβγαλε στη δημοσιότητα τεράστια σπατάλη που υπήρξε στα ταμεία της ΕΠΟ απο την προηγούμενη διοίκηση, η οποία ξόδευε 6 εκ. ευρώ μόνο για μισθούς. Ο κ. Φρέρης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ζήτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς τόνισε ότι θα γίνει υπομονή μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, ευελπιστώντας ότι οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξεις και η ένωση μας θα χρηματοδοτηθεί από την ΕΠΟ.

Το δημοσίευμα του gazzetta.gr

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, αποκαλύπτει στο Gazzetta στοιχεία για μισθοδοσία της ΕΠΟ που έφταναν τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως (!) και συζητήθηκαν σε πρόσφατη συνάντηση των Ενώσεων.


Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως από την συγκέντρωση των Ενώσεων εστάλη... μήνυμα προς στην ΠΔΕ για να μην προχωρήσει, στο διάστημα που απομένει, σε υπογραφές συμβάσεων, προσλήψεις και ανανεώσεις που θα δεσμεύουν την επόμενη διοίκηση. Η ανανέωση της συλλογικής σύμβασης εργασίας των υπαλλήλων για ένα έτος, έχει ήδη γίνει, όπως και η αλλαγή της εταιρείας φύλαξης και προστασίας της ΕΠΟ και του Αγίου Κοσμά. 

Ένα μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει να κάνει με τους αριθμούς που παρουσιάστηκαν ως προς τις μισθοδοσίες που υπήρχαν στην ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Φρέρης, μιλώντας στο Gazzetta.gr αποκάλυψε πως στην πρόσφατη συνάντηση των Ενώσεων «παρουσιάστηκαν οικονομικά στοιχεία τα οποία έχουμε στην διάθεσή μας, που έδειχναν στην ΕΠΟ στην προηγούμενη διοίκηση προσωπικό 100 ατόμων και ετήσιο μπάτζετ 6 εκατ. ευρώ! Χρήματα που δίνονταν για μεγάλο διάστημα. Μιλάμε για ένα τεράστιο νούμερο την ώρα που οι Ενώσεις υποφέρουν και δεν αντέχουν άλλο. Εμείς έχουμε να πάρουμε επιχορήγηση εδώ και 2 χρόνια, διάστημα στο οποίο στην ΕΠΟ δεν στερήθηκαν ποτέ τους μισθούς τους. Είναι μάλιστα ένα θέμα που έχει προβληματίσει πολύ την τωρινή διοίκηση και της έχει δημιουργήσει αρκετά ζητήματα. Η κουβέντα αυτή ξεκίνησε διότι εμείς κάναμε και κάνουμε ακόμα και τώρα... έρανο και μαζεύουμε χρήματα μεταξύ μας προκειμένου να επιβιώσουμε ως Ένωση και να πληρώνουμε υπαλλήλους και στην ΕΠΟ υπάρχουν τέτοιοι μισθοί. Έχουμε την διαβεβαίωση πως η νέα διοίκηση θα τα λύσει αυτά». Ένα πράγμα μάλιστα που ζητήθηκε από τις Ενώσεις προς την ΠΔΕ / ΕΠΟ είναι να ξαναδεί το θέμα των μισθών στην ΕΠΟ καθώς υπήρχαν διαρροές και αναφορές ακόμα και για μισθούς 60.000 και 150.000 ευρώ!

Ως προς την ΕΠΣ Κυκλάδων ο κ. Φρέρης τόνισε πως «μετά τις δεσμεύσεις που πήραμε από την ΠΔΕ / ΕΠΟ αποφασίσαμε να κάνουμε υπομονή μέχρι και τις εκλογές. Επιλέξαμε να μην κλείσουμε την Ένωση. Αφού κρατήσαμε μέχρι εδώ θα αντέξουμε και λίγο ακόμα». Παράλληλα οι Ενώσεις - όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά - πιέζουν ώστε να γίνουν άμεσα συναντήσεις με τον Υφυπουργό Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΠΔΕ κ. Δρόσο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares