Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 12:55

Δικαιολογίες τέλος… Την Κυριακή αποφασίζουμε για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

"Η ώρα της κρίσης έφτασε… Θέλει η Νάξος να έχει ομάδα στην Α1; Ο κόσμος, οι επιχειρηματίες  και οι φορείς του νησιού που καλέστηκαν ένας – ένας με ονομαστικές προσκλήσεις θα πρέπει να δώσουν το παρών στη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ"


Ο πιο κρίσιμος αγώνας της χρονιάς για το μέλλον του Πανναξιακού ΑΟΝ δεν θα διεξαχθεί σε κάποιο τερέν, αλλά στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας), όπου την Κυριακή στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα κριθούν τα πάντα για το μέλλον του.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, όλοι όσοι ενδιαφέρονται αν ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει τη Νάξο στα σαλόνια της Α1 Γυναικών θα πρέπει να είναι εκεί!

Εκτός του αγνού φίλαθλου και του αθλητικού κόσμου του νησιού, οι άνθρωποι του σωματείου κρίνουν αναγκαίο να δουν σε αυτή τη συνάντηση θεσμικούς φορείς και παράγοντες του τόπου, οι οποίοι καλέστηκαν ένας – ένας με ονομαστικές προσκλήσεις ώστε να μην υπάρξει κάποια δικαιολογία. Αλώστε, ένα μεγάλο ποσοστό του αύριο αυτής της ομάδας είναι συνυφασμένο με τη δική τους θετική βούληση, καθώς είναι αυτοί που μπορούν να βάλουν της βάσεις και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Ας το καταλάβουμε λοιπόν όλοι! Για να υπάρξει συνέχεια στο όμορφο ταξίδι, θα πρέπει όλοι να γίνουμε συνεπιβάτες!

Γι’ αυτό όλοι μας την Κυριακή στις 11:00 θα είμαστε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντάνασσας στην παραλία της Χώρας Νάξου, εκεί από όπου πολλές φορές έχουν ξεκινήσει να γράφονται χρυσές σελίδες στην αθλητική ιστορία της Νάξου!

18720924_1690401431000683_505316572_o.png

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares