Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 12:03

Ο Πανναξιακός ευχαριστεί τους χορηγούς του

Με αφορμή την λήξη της διετούς θητείας (2015-2017) του παρόντος Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και του τμήματος στίβου.

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς το μέγεθος της ανιδιοτελούς προσφοράς τόσο του απλού φίλου της ομάδας, που συμμετείχε με την παρουσία του, όσο και των μικρών και μεγάλων χορηγών που μας στήριξαν απλόχερα.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους χορηγούς όπως, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, τον Δήμο Νάξου, την Blue star, την Sea Jets, την Hellenic seaways, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον τέως Αντιπεριφεριάρχη αθλητισμού κ. Μαργαρίτη Ιωάννη,   τις επιχειρήσεις: Waffle House , Super Market ΑΦΟΙ ΒΑΣΑΛΑΚΗ,  Super Market ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗ,  Ακουστικά βαρηκοΐας ΓΑΛΙΩΤΟΣ , Ζαχαροπλαστείο ΑΚΤΑΙΟΝ, Ταβέρνα Ο Γιαννούλης  & ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που προσέφεραν δωρεών τα γεύματα των αθλητών μας(Ελληνικό, Νόστιμο, Sirocco, Gyro Gyro, Μάρω, Κορρές, Μελτέμι, Yasouvlaki, Μεζέ2, SU E GIU, Πικάντικο, Λαδόχαρτο, Ντεούντας, Μπουλαμάτσης, Ειρήνης) , καθώς και τις καφετέριες(Soulatso, Natasa, Lotto, Φως Φανάρι, Γρηγόρης, Τσακ Μπαμ, Χόβολη) που προσέφεραν πρωινά.

Σημαντική ήταν και η βοήθεια όσων διαφημίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και που έχουν αλλάξει τα δεδομένα του τόπου μας, καθιστούν αδύνατον να ανταποκριθούμε στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις  του σωματείου μας χωρίς την σημαντική βοήθεια όλων σας.

                                            Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο. 

 

                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                           ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                         ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares