Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 15:50

Λούκας: Ήταν μία αναγνωριστική σεζόν για εμάς

Τρία χρόνια που βρίσκεται στον Πανθηραϊκό έχει κατορθώσει να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη του συλλόγου και η παρουσία του ήταν σημαντική και τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο, Λούκας, που φέτος ξεχώρισε με τη φανέλα των Κυκλαδιτών Είτε τις στιγμές που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως μέσος, ο Αλβανός άσος τα πήγε εξαιρετικά αφού με το αριστερό φαρμακερό του πόδι προκάλεσε αρκετές ανησυχίες στις αντίπαλες εστίες.

Ο ίδιος μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στην πορεία της ομάδα του τόνισε: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κατά την προσωπική μου εκτίμηση. Ίσως το καλύτερο στη Γ Εθνική. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και εκείνη που έπεσε κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Για εμάς η σεζόν ήταν αναγνωριστική αφού για πρώτη φορά αγωνιστήκαμε σε αυτή την κατηγορία. Δείξαμε καλό πρόσωπο και θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση βάση του ποδοσφαίρου που αποδώσαμε».

Ερωτηθείς για τη δική του πορεία στο πρωτάθλημα ο Λούκας τόνισε: «Θεωρώ ότι και για εμένα ήταν μια πολύ καλή σεζόν και μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Πιστεύω ότι βοήθησα όσο μπορούσα στο αγωνιστικό κομμάτι και είμαι χαρούμενος γι αυτό».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares