×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 00:50

Μάκαρης: «Έβγαλαν από τη μέση τα νησιά μας»

Ο Λοκρός «άλωσε» τη Σαντορίνη και σε συνδυασμό με το διπλό της Νίκης Αμαρουσίου στη Νίκαια επί του Άρη, ο θηραϊκός σύλλογος πήρε το δρόμο για το τοπικό.

Μία εξέλιξη που στερεί από τη Γ’ εθνική και τη δεύτερη ομάδα από τις Κυκλάδες, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον δεύτερο αρχηγό του Πανναξιακού. Ο Σπύρος Μάκαρης σε μία ανάρτησή του στο facebook παρουσιάζεται αρκετά… χολωμένος από την εξέλιξη και στρέφει ξεκάθαρα τα «βέλη» του στις αθηναϊκές ομάδες, αλλά και στην ΕΟΚ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. «Οι αθηναϊκές ομάδες τα βρήκαν μεταξύ τους…και έβγαλαν από την μέση τα νησιά μας!!!! Μάλλον μας φοβούνται…», αναφέρει ο Σπύρος Μάκαρης, που αναρωτιέται εάν τελικά κάποιοι δεν θέλουν την εξάπλωση του μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα.

Ρητορική ερώτηση και ουσιαστική η τοποθέτησή του, αλλά… Αλλά φυσικά δεν περιμένει ούτε ο ίδιος, ούτε και ουδείς άλλος να δοθεί απάντηση στο ερώτημά του.

Όσον αφορά το σχόλιό του αναφέρει: «Οι αθηναϊκές ομάδες τα βρήκαν μεταξύ τους…και έβγαλαν από την μέση τα νησιά μας!!! Μάλλον μας φοβούνται… Μάλλον δεν τους αρέσει να παίρνουν καράβια ή αεροπλάνα. Αλλα προτιμάνε να παίζουν στις γειτονιές της Αθήνας μεταξύ τους!!!

Ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ ότι τελικά πέφτουν 5 ομάδες, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!!!!!
Δεν μπορούσαν να το πουν πιο νωρίς. Γιατί είχε παιχνίδι Πανναξιακού με την Σαντορίνη… Και δεν ήθελαν να το ανακοινώσουν για να έχει ελπίδες ο Πανναξιακος και να παίξει το τελευταίο του χαρτί (να φαγωθούν τα νησιά, και να σώσουν τα παιδιά τους!!!)
Απορώ δηλαδή ρε μάγκες… δεν θέλετε το μπάσκετ να απλωθεί σε όλη την Ελλάδα…;;;;
Δεν θέλετε να έρχεστε βόλτες στα όμορφα νησιά μας;;;;
Δεν θέλετε να παίζετε σε γεμάτα γήπεδα;;;;
Στη Νάξο με το Μαρούσι το γήπεδο είχε 350 άτομα, όλα όρθια και φωνάζανε για 40 λεπτά… Ενώ στο Μαρούσι είχε 50 άτομα… που από αυτά τα 40 ήταν ναξιώτες και 10 παιδάκια από το δημοτικό του Αμαρουσίου!!!!
Όπως θέλετε… εσείς αποφασίζετε!!!!
Απλά να ξέρετε οτι εμείς μπάσκετ στα νησιά παίζουμε και τα καλοκαίρια…στα ανοιχτά μας γήπεδα!!!!….ακόμα και στην άμμο…».

Πηγή: infobasket.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares