Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 17:24

Ποιος δεν πλήρωσε την καθαρίστρια;

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια, απευθύνεται στο άλλο μπασκετικό σωματείο του νησιού, τον Πανναξιακο, απατώντας σε λόγια  που ακούστηκαν στη συνέλευση του ΠΑΟΝ περί άγρας στις ακαδημίες και χρέη προς την καθαρίστρια του κλειστού ''Δ. Περιστεράκης''.

Βέβαια η ανακοίνωση αυτή φέρνει στην επιφάνεια ένα ακόμα σοβαρό θέμα που δεν είναι άλλο από την συνδρομή των αθλητικών σωματείων ώστε να πληρώνουν καθαρίστρια για να διατηρούν καθαρό τον χώρο που αθλούνται οι αθλητές του.

Και εδώ η Δημοτική αρχή φαίνεται να είναι για ακόμη μία φορά από τα αθλητικά δρώμενα του νησιού της Νάξου, καθώς όπως φαίνεται αυτό το αντικείμενο δεν αφορά καθόλου του άρχοντες του τόπου. Ούτε καν έναν υπάλληλο που θα κάνει το αυτονόητο, θα διατηρεί καθαρό τον τόπο που αθλούνται μικρά παιδιά και δημότες, δεν παραχωρεί ο δήμος για τον σημαντικό αυτό χώρο άθλησης. Άραγε ως πότε θα αντέξουν τα σωματεία;

Όσο για την τοποθέτηση των Φαναριών, οι πρωταθλητές Κυκλάδων ξεκαθαρίζουν ότι εκείνοι έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους.

Η ανακοίνωση

Σε πρόσφατη εκλογο-απολογιστική ανοικτή συνέλευση, ακούστηκε ότι ο ένας από τους δύο Συλλόγους καλαθοσφαίρισης του νησιού κάνει «άγρα» στα σχολεία. Επειδή, η συνέλευση αφορούσε τον άλλο σύλλογο, ενημερώνουμε όσους το άκουσαν, ότι εμείς στα σχολεία κάνουμε αθλητισμό και τίποτα άλλο! Μάλιστα, κάτω από δύσκολες συνθήκες (βροχή, κρύο, ζέστη), αφού οι ώρες στο κλειστό γυμναστήριο δεν φτάνουν.

Στην ίδια συνέλευση, αναφέρθηκε επίσης ότι: τα άλλα σωματεία δεν πληρώνουν τη καθαρίστρια του γηπέδου. Κρίνουμε σκόπιμο, λοιπόν, να αναφέρουμε, για να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ότι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο προπονούνται τα παρακάτω σωματεία (σημειώθηκε ότι έχουν διαφορετικές διοικήσεις): Πανναξιακός Μπάσκετ, Πανναξιακός Βόλεϊ Γυναικών, Πανναξιακός Ακαδημία Βόλεϊ, ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» και Α.Μ.Σ. Φιλοτίου. Ο δικός μας σύλλογος έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς την υπεύθυνη καθαριότητας του γηπέδου, η οποία διέκοψε την δραστηριότητά της ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Πανναξιακού, ενώ η ομάδα μας κάνει προετοιμασία και χρειάζεται καθαρό γήπεδο για να συμμετάσχει σε μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Οπότε, εύλογα αναρωτιέται κάποιος, ποιο σωματείο δεν έχει πληρώσει την καθαρίστρια.

Στην προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από όλους μας, δεν επιτρέπουμε καμία υπόνοια.

Εκ του Δ.Σ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares