Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 23:13

Δαχρετζής: «Το μέλλον του Πανναξιακού ανήκει στον κόσμο του»…

Αποτέλεσε την προτελευταία μεταγραφή του Πανναξιακού για την σεζόν που μόλις τελείωσε… Αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Νάξου στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής με 320 πόντους σε 24 αγώνες, ενώ σχεδόν κάθε αγωνιστική ήταν στους πρώτους δέκα… Δέθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με το «καλημέρα» αν και με τους ντόπιους γνωρίζονται σαν κάλπικη δεκάρα, αφού σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το νησί της Αριάδνης για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

14489715_1837002006544395_470756963_o.jpg

Μάλιστα, πολλές φορές είχε και το προσωπικό του κοινό στις εξέδρες των γηπέδων, ενώ δεν απέφευγε τα σχόλια για την εμφάνισή του όπως στο παιχνίδι στη Νίκαια κόντρα στον τοπικό Άρη, όπου ο Μιχάλης Πολυτάρχου όταν τον είδε να φοράει το ειδικό κολάν τον ρώτησε από την εξέδρα: «βγαίνει και σε γυναικείο;»…

Ο λόγος για τον Αντώνη Δαχρετζή. Ο …30 Μαΐων γκαρντ, για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για τον επαγγελματισμό του λίγες ημέρες μετά την κοινοποίηση - ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως αποχωρεί από τον Πανναξιακό, μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά για τους λόγους τους οποίους ο ίδιος θεωρεί πως η ομάδα υποβιβάστηκε, αλλά και για το μέλλον της στέλνοντας το δικό του μήνυμα…

- Τι έφταιξε κατά την γνώμη σου και η ομάδα υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα; Που εστιάζεις το πρόβλημα;

«Όλα ξεκίνησαν αργά όποτε το αργό στήσιμο της ομάδας και το δέσιμο αυτής ήταν ο βασικός λόγος του υποβιβασμού. Επίσης σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα στο όποιο ήταν σχεδόν όλα τα παιχνίδια κοντά στο σκορ δεν είχαμε καθόλου την τύχη με το μέρος μας..!!».

- Η νέα χρονιά θα σε βρει Νάξο, ή σε αναζήτηση νέας ομάδας;

«Με την Νάξο με δένουν πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω ότι ο κύκλος για φέτος έκλεισε γεμάτος εμπειρίες! Ελπίζω να υπάρξουν κάποιοι να ενδιαφερθούν για την ομάδα ώστε να επιστρέψει σύντομα και ποιο δυνατή στις εθνικές κατηγορίες!».

- Ο υποβιβασμός δημιουργεί νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά το ναξιώτικο μπάσκετ. Θεωρείς πως υπάρχει διάδοχη κατάσταση και ο Πανναξιακός να καταφέρει να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες;

- «Ο Πανναξιακός πρέπει μετά τον υποβιβασμό να κοιτάξει να στηθούν οι υποδομές του και οι ακαδημίες σε σωστές βάσεις! Να παίξουν και οι ποιο μικροί όπως ο Νίκος Αρτσάνος και ο Γιάννης Μαγγιώρος κι αν μπορέσει η ομάδα να ανέβει ξανά σύντομα ώστε να έχει σωστές βάσεις».

- Ποιο εκτιμάς πως είναι το μέλλον του μπάσκετ στο νησί της Νάξου;

 «Το μέλλον της ομάδας ανήκει καθαρά στον κόσμο της! Πρέπει να λειτουργήσουν σαν οικογένεια και σίγουρα αυτό θα τους κάνει πολύ ποιο δυνατούς! Έτσι με καλές βάσεις και σκληρή δουλειά και θέληση η ομάδα θα μπορέσει να επανέλθει!».

daxre_2_1.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares