Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 01:44

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ''Summer Nautical Camp'' του ΝΟΣ

Η βουτιά στο βαθύ γαλάζιο, στη δράση, την εκμάθηση και την ψυχαγωγία συνεχίζεται !!

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι το 12ο Summer Nautical Camp για όλους τους αγαπημένους φίλους της Σύρου και τους επισκέπτες μας.

Παιδιά από 4 έως 13 ετών έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κολύμβηση, την υδατοσφαίριση (water polo), την ιστιοπλοΐα, το κανόε καγιάκ, την ιστιοσανίδα και όρθια σανιδoκωπηλασία (SUP), την αθλητική αλιεία, την αυτόνομη κατάδυση, τη γυμναστική, την κηπουρική, το θέατρο, τη μουσική, τους μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς και πολλές άλλες θεματικές εκπλήξεις  με τη σωστή καθοδήγηση των επιλεγμένων προπονητών και πτυχιούχων εκπαιδευτών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, συνδυάζοντας την εκμάθηση με καλοκαιρινές διακοπές.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Όσοι γονείς και φίλοι επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο φετινό camp μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου στα τηλέφωνα 2281088666 και 6982555707 και να ενημερώνονται για τα κόστη συμμετοχής.

Για τη διευκόλυνση των γονέων και φίλων του Camp, στην ιστοσελίδα μας αναρτώνται: 1.Φόρμα εγγραφής, 2. Βασικό ενημερωτικό, 3. Όροι Συμμετοχής και 4. πρότυπο Ιατρικό Δελτίο, ενώ σύντομα θα είναι έτοιμη η τελική φετινή μας αφίσα, η οποία θα περιλαμβάνει τα ονόματα των καταξιωμένων συνεργατών μας.

H Τεχνική Επιτροπή του Summer Camp του Δ.Σ του Ν.Ο Σύρου

Syros Island International Center of Nautical Sport

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στις 17-18 Ιουνίου το ''Syros on SUP'' Το νέο Δ.Σ. του ΝΟ Σύρου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares