Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 13:27

Δεν έχουμε ενημερωθεί από τους Νταή και Μπονιάκο

Χθες οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Νταής και Λέανδρος Μπονιάκος, ευχαριστώντας τη διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου, ανακοίνωσαν αποκλειστικά στο sportcyclades.gr την πρόθεση τους να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Λίγο μετά η νέα διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε τοπικό blog, μέσα από την  οποία δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τις προθέσεις της, καθώς αναφέρει ότι θα μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές πριν αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο blog:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού αθλητικού portal των Κυκλάδων  οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας  Μπονιάκος Λέανδρος και Αντώνης Νταής δήλωσαν ότι έχουν μείνει ελεύθεροι, μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσιέυμα έχει ενημερωθεί  η νέα διοίκηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου '' Ο ΖΕΥΣ ''.

Η νέα διοίκηση  δηλώνει μη ενημερωμένη για τις ενέργειες αυτές και ξεκαθαρίζει ότι πρόθεση της είναι να μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές της μετά τα τέλη του μήνα Ιουνίου και από εκεί και πέρα που ξεκινάει και η περίοδος των μεταγραφών θα συζητηθούν τέτοια θέματα.

Επίσης περιμένει να γίνει και γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων για να ξεκαθαριστεί πως θα σχεδιαστεί το πρωτάθλημα ανδρών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

για την διοίκηση

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares