Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 12:08

Έκλεισε η χρονιά για τη Ρυθμική Γυμναστική του Α.Ο. Μυκόνου [pics]

 

Λίγο πριν το τέλος της φετινής αθλητικής χρονιά το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Μυκόνου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις καλοκαιρινές του επιδείξεις.

Το γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Μυκόνου γέμισε από  πολύ κόσμο, ο οποίος θαύμασε τις αθλήτριες της προπονήτριας Κατερίνας Γιακουμέλου. Για μια ακόμα φορά τα παιδιά αυτά κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους, κλέβοντας με αυτό το τρόπο τις εντυπώσεις.

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε για μία ακόμα φορά η εξαιρετική  δουλειά της προπονήτριας  Ρυθμικής Γυμναστικής , Γιακουμέλου Κατερίνας η οποία σε συνεργασία με τη δασκάλα μπαλέτου Κοπέλου Στέλλα και τη γυμνάστρια  Κουκά Γεωργία , χρόνο με το χρόνο  προσπαθούν να αναδείξει τον αθλητισμό αυτού του νησιού.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκε ο Έπαρχος Μυκόνου Στέλλιος Μπρίγγος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου αλλά και οι Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας, η Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη και ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Κος Αθανάσιος Βασιλειάδης

Στο τέλος των επιδείξεων, οι αθλήτριες βραβεύτηκαν, από τους Ολυμπιονίκες αλλά και από την Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής τόσο για τις επιτυχίες τους σε ατομικό επίπεδο όσο και για την συμμετοχή τους στο άθλημα αυτό.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares