Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 19:22

Τα ευχαριστώ του πρωταθλητή ΑΟ Μυκόνου

Το ευχαριστώ της προς όλες τις πλευρές για τη διοργάνωση του F4 της Κ16 και την εξυπηρέτηση προς το σωματείο, στέλνει μέσω ανακοινώσεων ο Πρωταθλητής Κυκλάδων της κατηγορίας Κ16,  ΑΟ Μυκόνου.

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Κ16 αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την ΕΠΣ Κυκλάδων για την άψογη διοργάνωση του φάιναλ φορ της Κ16 και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ένωσης μας κ. Φρέρη για τη φιλοξενία και τη βοήθεια κατά τη διαμονή μας στη Σύρο. Ευχόμαστε ακόμα καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα τον περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο και τους αντιπεριφερειάρχες κ. Γ. Λεονταρίτη και Σ. Μπρίγγο για τη βοήθεια και τη στήριξη τους για τη διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ της Κ16. Απέδειξαν έμπρακτα πως είναι κοντά στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και τη νεολαία και ευχόμαστε και του χρόνου να πράξουν αναλόγως και να δούμε ακόμα καλύτερες διοργανώσεις.

Eυχαριστούμε τις Blue Star Ferries & Sea Jets

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Κ16 αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τις ναυτιλιακές εταιρείες Blue Star Ferries και Sea Jets για την γενναιόδωρη έκπτωση που έκαναν στην μετακίνηση της αποστολής της ομάδας μας για το φάιναλ φορ της Κ16. Ευχαριστούμε επίσης τους αξιωματικούς και τα πληρώματα τους για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση.

 

Φωτογραφίες από τον Μικρό και Μεγάλο τελικό της Κ16

Άξιος πρωταθλητής Κυκλάδων ο ΑΟ Μυκόνου [vids]

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares