Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 22:50

Ο Φέτελ κόντρα στο ρεύμα χωρίς λογαριασμούς στα social media

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari και επικεφαλής του φετινού πρωταθλήματος σχολίασε στην κρατική τηλεόραση της χώρας του, RTL, το γεγονός ότι σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους του εκείνος απέχει από τη μόδα της εποχής, τα social media.

«Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχώς πρέπει να λες σε όλους τι κάνεις, με ποιόν είσαι και πού βρίσκεσαι. Απλά δεν έχω αυτή την ανάγκη, αλλά ταυτόχρονα δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που θέλουν συνεχώς να μιλούν για τον εαυτό τους. Νομίζω ότι μεγάλωσα σε μία γενιά στην οποία ήμασταν αρκετά ντροπαλοί στο να βγάζουμε συνέχεια «selfies» ή να κοιτάζουμε συνεχώς τον εαυτό μας».

«Έρχονται συνεχώς άνθρωποι και με ρωτάνε «Μπορούμε να βγάλουμε μία φωτογραφία;» και ξαφνικά ξανά έρχονται. Μερικές φορές τους ρωτάω, τί θα την κάνουν, και συχνά η απάντηση είναι «δεν έχουμε ιδέα». Τις προάλλες κάποιος μου είπε ότι ήθελε τη φωτογραφία για να αποδείξει στους φίλους του ότι πραγματικά με συνάντησε. Του είπα ότι δεν μπορείς να είσαι αξιόπιστος εάν δε σε πιστεύουν οι άλλοι. Ομολογώ ότι κερδίζω περισσότερα από μία χειραψία και μετά να μοιραστώ την εμπειρία της συνάντησις μου αυτής».

Η Liberty Media είναι υπερήφανη για την αναβίωση των ευρωπαϊκών γκραν πρι

   Ο Αμερικανός νέος επικεφαλής της Formula 1 Τσέις Κάρει εξέφρασε την ικανοποίηση του και την υπερηφάνεια του που από το 2018 επιστρέφουν στο καλεντάρι κάποια από τα πιο ιστορικά γκραν πρι. Ήταν εξάλλου στόχος της Liberty Media όταν αγόρασε τα δικαιώματα του αθλήματος να στηριχτεί στους αγώνες που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα, δηλαδή οι ευρωπαϊκοί, κι όχι να συμμετέχουν απλά κράτη που μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο. Δήλωσε λοιπόν σχετικά, στο γερμανικό Auto Motor und Sport:

«Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το γερμανικό και το γαλλικό γκραν πρι θα επιστρέψουν το 2018. Θέλαμε να ολοκληρώσουμε το καλεντάρι της επόμενης χρονιάς γρήγορα ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν. Χάρη στην καλή συνεργασία με τη FIA, τα καταφέραμε».

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares