×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 00:36

Ανεβάζει το level ο ΑΟ Θήρας

Οι κινήσεις του ΑΟ Θήρας (μεταγραφές – ανανεώσεις), αποδεικνύουν πως πέρα από το θέμα της οργάνωσης, της υποδομής και του πλάνου, υπάρχει και στόχος. Και δεν θα μπορούσε να μην είναι πρωταγωνιστικός.

ΠΛΑΝΟ

Σημείο αφετηρίας για μια ομάδα, είναι το πλάνο και οι στόχοι που θέτει, λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες αναπροσαρμογής του συνόλου. Οι εξελίξεις βαδίζουν απόλυτα με τις αρχικές σκέψεις των ανθρώπων που στελεχώνουν τον ΑΟ Θήρας, αφού εκ των προτέρων, μιλούν για μια ομάδα, που θα αποτελείται από αθλήτριες που αφενός  πλαισίωσαν το φετινό ρόστερ, αφετέρου από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα δώσουν το κάτι παραπάνω, στο ήδη υπάρχων υλικό.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Η προσθήκη της Μαρίας Γενιτσαρίδη αποτελεί αναμφίβολα μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Σαντορίνης, που με τα μέχρι στιγμής φετινά της αποκτήματα, Καλανταρίδου -  Εμμανουηλίδου, προσθέτουν στο ενεργητικό του συλλόγου μια «τριπλέτα» νέων και ταλαντούχων αθλητριών. Επίσης οι ανανεώσεις των Αρτακιανού, Τσοχατζή, Μεταξά και Τσομπανίδου, δείχνουν πως ο Γιώργος Ρούσσης θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό από την περσινή χρονιά, που ούτως ή άλλως κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά στο μεταγραφικό παζάρι είναι πολλά, ωστόσο η Θήρα φαίνεται ότι θέλει να ενσωματώσει στο ενεργητικό της, αθλήτριες από το «πάνω ράφι».  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΗΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και νυν προπονητής του ΑΟ Θήρας, μετά την μετακόμιση από το νησί της Νάξου στη Σαντορίνη, αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας για αρκετό διάστημα. Η έλευση του ωστόσο συνδυάζεται με μεγάλες βλέψεις από τους ιθύνοντες της ομάδας αλλά και τους ίδιους τους φίλους της, οι οποίοι μετά την έξοδο στα «σαλόνια» της Ευρώπης, βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Ρούσση μια ακόμη καλύτερη πορεία εντός συνόρων.

ΠΗΧΗΣ

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δείχνει να μην είναι αντιμετωπίσιμος, τουλάχιστον στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι κινήσεις της ομάδας του Πειραιά, φαίνεται να δυναμώνουν το ήδη πανίσχυρο ρόστερ.

Τη χρονιά που πέρασε κατέκτησε το νταμπλ, αντιμετωπίζοντας στο Κύπελλο αλλά και στο Πρωτάθλημα στην σειρά των τελικών τον Πανναξιακό, ομάδα που έδειχνε ότι μπορεί να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

Ωστόσο φέτος και με τις εξελίξεις να τρέχουν με τάχιστο ρυθμό η Σαντορίνη φαίνεται να ανεβάζει τον πήχη, κάτι που σημαίνει πως πέρα από την μοναδική ήττα που υποχρέωσε τις «ερυθρόλευκες» την πρώτη αγωνιστική της Α1 της χρονιάς που διανύσαμε, θα αποτελέσει εκ νέου δύσκολος αντίπαλος, εάν και εφόσον οι κινήσεις της ομάδας του ΑΟ Θήρας, συνεχίσουν να έχουν ανοδική πορεία.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares